2-takts motorolje for ryddesager og kjedesager (1,0 l)

Varenr. : 112896 Klar for levering
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Røykfattig universal 2-takts olje
  • Delsyntetisk og selvblandende
  • Med drivstoffstabilisator
  • Innhold: 1,0 liter

Sikkerhetsdatablad


Passer til følgende modeller:

  • Alle AL-KO ryddesager (unntatt solo® by AL-KO 130 H)
  • Alle AL-KO kjedesager
  • Annet utstyr med 2-takts motor

 

Motorolje for 2-takts hageutstyr

Original AL-KO motorolje for ryddesager, kjedesager og andre 2-takts motorer. Den kraftige universaloljen med lav røykutvikling, halvsyntetisk og selvblandende. Den beskytter mot korrosjon og garanterer lang levetid for motoren. Takket være den tilsatte drivstoffstabilisator Fuel Fresh er oppbevaring av 2-takts blandinger heller ikke om vinteren noe problem.

 

Kjøp tilbehør til bensinkjedesager og bensinryddesager

Kjøp originalt tilbehør fra AL-KO – her i nettbutikken eller i faghandelen. Du vil finne spesielle trådspoler, reserveblader, reservekjeder og motoroljer for hagemaskiner AL-KO.

...

Tekniske data

Varenr. 112896
EAN 4003718044034
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.