Vennligst merk at vi oppdaterer nettbutikken fra 6. juni kl 23.30 til 10. juni kl 17.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Batteri AL-KO 36 V B 800 Li

Varenr. : 114017 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Ekstra kraftig Li-Ion batteri med 36 V (40 V maks.) / 8 Ah / 288 Wh
  • Toppmoderne batteriteknologi med utmerket vekt/effekt-kapasitetsforhold takket være 21 700 celler
  • Passer for alle produkter fra 36 V-familien
  • Med bluetooth-teknologi for enkel og rask tilkobling
  • Med 4 LED-batteriindikator

Sterk ytelse - vårt AL-KO 36 V batteri B 800 Li (36 V / 8,0 Ah)

Spesielt kraftig Li-Ion batteri med 288 watttimer. Perfekt for trådløst og utslippsfritt hagearbeid. Takket være de innovative 21.700 lette cellene, gir dette batteriet et utmerket vekt/effekt-forhold.


Ett batteri, mange mulige bruksområder

En spesiell egenskap ved dette batteriet er de spesielle cellene som gir en høy effektkapasitet i forhold til vekten. Du kan bruke det til å drive alle våre AL-KO 36 V batteridrevne verktøy. Det lette og kompakte batteriet gir hageredskapene dine den nødvendige energien. Og spesielt nyskapende takket være bluetooth-teknologi. Bruk denne for å etablere en rask og enkel tilkobling. Uten memory-effekt og alltid oppladbart. Takket være litium-ion-cellene er dette batteriet usedvanlig langvarig og har ikke selvutlading. De 4 LEDene viser deg batterikapasiteten og ladenivået.


Kjøp AL-KO B 800 Li-batteriet nå i vår nettbutikk eller hos en av våre spesialforhandlere

Ønsker du 36 V-batteriet med 5,0 Ah anbefaler vi B 200 Li-batteriet (varenr. 113524).

Tekniske data

Kjøretype Batteri
Batteriserie AL-KO 36 V
Nettovekt (kg) 1.73 KG
Batterikapasitet (Ah) 8
WiFi-tilkobling 004
Mål lengde cm uten boks 17.7 CM
Bruttovekt (kg) 1.9 KG
Mål bredde cm uten boks 10 CM
Mål høyde cm uten boks 8 CM
Maks. ladestyrke (Ah) 8
Dimensjonslengde boks cm 19.2 CM
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.