90 Jahre AL-KO 1931-2021

AL-KO 90 år

Våre hageløsninger feirer rund bursdag

2021 er et veldig spesielt år for AL-KO Gardentech. Vi er stolte over å se tilbake på 90 års erfaring med utvikling og markedsføring av innovative hagemaskiner. Helt siden selskapet ble grunnlagt i 1931 har det vært vårt mål å utvikle produkter og løsninger på morgendagens behov. Tro mot mottoet "Quality for Life" har vi alltid fokusert på brukernes individuelle behov, så vel som spørsmålet om å gjøre hagearbeid enda morsommere og smart.

På AL-KO Gardentech er den pågående utviklingen av nye, smarte, digitale og intelligente hageløsninger vår misjon. Drevet av en innovasjonsånd og en følelse av ansvar overfor mennesker og natur, skaper dette komfortable hagemaskiner med bærekraftig teknologi. Uansett om det handler om robot-klippere, gressklippere, vannpumper, jordbearbeidings-maskiner eller stell av trær og hekker - vårt sortiment tilbyr den optimale maskinen for alle behov og utfordringer i hagen. Med de internasjonale TV og onlinekampanjer vi har startet i 2020, sørger vi nå også for spenning på plenen i Bundesliga. 

I sentrum av hendelsene: AL-KO Robolinho® robotgressklipper. Den uavhengige hagehjelperen administrerer hagearbeid i dag: Smart, nyskapende, komfortabelt.

Vi gleder oss til å følge deg i årets hagearbeid og takk for 90 års tillit til AL-KO.

Våre jubileumsprodukter


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.