Batteri bioklipper AL-KO 18 V BOSCH Home & Garden Compatible 22.4 Li Comfort (sett)

Varenr. : 114032 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 05.07.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 360° svingbart ratt med ekstra låseknapp for å kjøre rett frem
  • Ren kompostklipper for organisk gjødsling. Ingen grunn til å kvitte seg med avklippet gress
  • Svært stillegående og spesielt miljøvennlig siden den er batteridrevet.
  • Spesielt lett å klippe. Effektiv takket være børsteløs motor
  • Klippehøydejustering i 3 posisjoner (3 til 5 cm)
  • Batteri (2,5 Ah) og lader inkludert i leveringsomfanget

Den ekstremt manøvrerbare batteridrevne gressklipperen - spesielt egnet for små flater

Vår nye Bioklipper 22.4 Li Comfort er spesielt fleksibel, lett og batteridrevet. Ekstremt manøvrerbar takket være det dreibare håndtaket. Også perfekt for vanskelig tilgjengelige steder som under hekker og busker eller på trampolinen.

Praktisk klipping og økologisk gjødsling på samme tid

Med kompostklippfunksjonen faller det avklipte gresset rett og slett ned på gressplenen og fungerer dermed som økologisk gjødsel og beskytter den mot uttørking i de varme månedene. Det blir ikke nødvendig å kvitte seg med det avklipte gresset. Takket være den børsteløse motoren oppnås høyere ytelse og lengre klippetider. Klippehøyden kan justeres i 3 posisjoner mellom 30, 40 og 50 mm, og du kan enkelt låse kontrollspaken på plass når du kjører rett frem. Når du er ferdig med å klippe med Bioklipper (22 cm klippebredde), noe som er like enkelt som å støvsuge, kan du henge opp klipperen for å spare plass takket være hullet i håndtaket.

Denne lette gressklipperen drives av et AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE li-ion-batteri. 2,5 / 4 / 5 og 6 Ah-batterier er tilgjengelige. Få tilgang til et bredt utvalg av hageredskaper med 18 V Bosch Home & Garden Compatible-batterier. Dessuten er batteriene og laderne kompatible med alle enheter fra andre produsenter som fungerer sammen med Bosch 18 V Home and Garden batterisystem. Batteri (2,5 Ah) og lader er inkludert i leveringsomfanget.

Kjøp AL-KO Bioklipper 22.4 Li Comfort

Kjøp Bioklipper 22.4 Li Comfort nå i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere.  Hvis du allerede har det matchende 18 V Bosch HOME AND GARDEN COMPATIBLE-batteriet og den aktuelle laderen, kan du kjøpe denne gressklipperen (uten batteri og lader) under varenummer 114033.

...

Tekniske data

Varenr. 114032
EAN 4003718064704
Nettovekt (kg) 5.8 KG
Mål høyde cm uten boks 123 CM
Bruttovekt (kg) 7.3 KG
Mål bredde cm uten boks 34 CM
Mål lengde cm uten boks 38 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 83
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort

Strømforsyning

Kjøretype Batteri
Batterikapasitet (Ah) 2.5

Klippesystem

Arbeidsbredde (cm) 22 CM
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 50 MM

Arbeidsflate

Arbeidsområde opp til m2 150 QM

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (9.72MB)
CE-erklæringer Download (1.5MB)
inkl. 25% mva pluss Frakt

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.