Bensin gressklipper AL-KO Easy 4.60 SP-S

Varenr. : 113795 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Selvgående for enkel klipping
  • Klippehøyden justeres med én hånd
  • Ergonomisk formet styrehåndtak for effektivt arbeid
  • Kulelagerhjul for enkel fremdrift
  • Integrert frontbærehåndtak for enkel transport

Klassisk og god. Slik presenterer AL-KO Easy bensingressklippere med en attraktiv pris seg. Dermed blir plenklippingen en glede.

Bensingressklipperen AL-KO Easy 4.60 SP-S

Bensingressklipperne i AL-KO Easy-serien utvikles i Tyskland og produseres i Østerrike. Pålitelige og effektive funksjoner samt innovativ teknikk for bensingressklipper AL-KO Easy 4.60 SP-S gjør det lettere å arbeide hjemme i hagen. I tillegg er gressklipperen takket være sitt moderne design et blikkfang i hagen din. Det aerodynamiske stålskjoldet forenkler oppsamlingen og sikrer bensingressklipperen lang levetid.

Tekniske detaljer for AL-KO Easy 4.60 SP-S

Bensingressklipperen med en klippebredde på 46 cm sørger for effektiv klipping i hager opptil 1.400 m². I 7 trinn kan klippehøyden stilles inn fra 30 mm til 75 mm for å passe til den klippehøyden du har behov for. I bensingressklipperen Easy 4.60 SP-S er det installert en 2,0 kW bensinmotor, som gjør jobben og driver den 1-trinns hjuldrevne bensingressklipperen.

Takket være 2INONEfunction kan gressklipperen i tillegg til klippingen også samle opp gresset. Komfort under arbeidet gir det ergonomisk utformete styrehåndtaket og ett-trinns hjuldrift. Takket være det aerodynamiske stålplatehuset samler AL-KO Easy 4.60 SP-S gresset spesielt godt opp. Dermed slipper du å tømme den 60 l store samleboksen med nivåindikator så ofte.

Kjøp bensingressklipper AL-KO Easy 4.60 SP-S og alternativer

Kjøp bensingressklipperen AL-KO Easy 4.60 SP-S lettvint i vår nettbutikk eller finn en forhandler nær deg. Bensingressklipper AL-KO Easy 4.60 SP-S er en effektiv hjelper i hagearbeidet til en attraktiv pris. Vil du ha en bensingressklipper som du også kan bioklippe med? Da anbefaler vi bensingressklipperen AL-KO Easy 5.10 SP-S.

.

Tekniske data

Kjøretype Bensin
Motormodell 031
Sylindervolum (ccm) 140
Motoreffekt (kW) 2 KW
Omdr./min. 2900
Nettovekt (kg) 28.1 KG
Hjuldrift 1 gir
Antall motorsylindere 1
Oppsamlingsvolum (l) 60 L
Bruttovekt (kg) 32.7 KG
Mål høyde cm uten boks 105 CM
Mål lengde cm uten boks 158 CM
Mål bredde cm uten boks 57 CM
Oppsamler materiale Stoff
Arbeidsområde opp til m2 1400 QM
Klippehøyde min / maks. i mm 30 - 80 MM
Skjold materiale Stål
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Bioklipp Tilbehør
Funksjon 2in1
Sideutkast Nei
Max Airflow Technology Nein
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Bakhjulets diameter (mm) 250 MM
Høydejusterbart skaft Nei
Sammenleggbar skaft Nei
Maks. hastighet foran (km/t) 3.5 KMH
Kraft (kW) 2
Hjul med kulelager Ja
Oppsamler med nivåindikator Nei
Dimensjonslengde boks cm 87.5 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Automatisk choke Ja
Klippebredde (cm) 46 CM
Varemerke AL-KO
Kategori Easy
Instruksjoner for bruk Download (3.12MB)
Download (16.18MB)
Download (7.28MB)
CE-erklæringer Download (134.29KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.