Bensin ryddesag 132 solo® by AL-KO

Varenr. : 127433 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Ryddesag med høy ytelse og lavt vibrasjonsnivå
  • Svært lett å starte er 0,9 kW 2-takts motor med dekompresjonsventil og sentrifugalkobling
  • Sikker, uanstrengt styring med justerbart sykkelhåndtak, bærestropp med hoftevern
  • Nøyaktig og lett å bære, takket være ekstra vibrasjonsbeskyttelse
  • Trådspole med automatisk justering (trykk-automatikk) og robust metall-knivblad følger med

Perfekte klipperesultater for kravstore hageeiere og hobbygartnere. Dette er solo® by AL-KO bensinryddesager, våre robuste, ekstremt kraftige og allsidige toppmodeller på området "plenklipping".

 

Bensin ryddesag solo® by AL-KO 132

Uavhengig klipping, effektiv og lett å bruke: Bensinryddesag solo® by AL-KO 132 overbeviser som startmodell med perfekte klipperesultater i kjent solo® by AL-KO kvalitet. Den gjør seg gjeldende overalt der gressklipperen har sin begrensning på grunn av sin størrelse.
Lett, enkelt start-system, sentrifugalkobling, lett håndterbart sykkelhåndtak med integrerte kontroller, bærestropp for ryggvennlig arbeid, så vel som den optimale maskinbalansen gir jevn drift i en naturlig stilling. I tillegg er den meget lett å vedlikeholde, og utskifting av de to lukkede skjærehodene med robust metall-knivblad og trådhodet (25 cm skjærebredde, hhv 41 cm) er gjort i en håndvending.
Med den kraftige motoren med integrert vibrasjonsbeskyttelse er solo® by AL-KO 132 en dyktig medhjelper med brukervennlighet. Den byr på ekstra komfort med uanstrengt klipping og ved rydding av høyt gress trenger den med kraft gjennom villnisset.
Med ekstra vibrasjonsbeskyttelse og topp utstyr i form av sykkelhåndtak som du kan tilpasse til din høyde, samt den praktiske bærestroppen, blir styringen av ryddesagen lettvint og sikker, selv i vanskelig terreng.

 

Tekniske detaljer for solo® by AL-KO 132

Med denne kraftige ryddesagen drar du fordel av en 0,9 kW 2-takts motor (32,5 cc) med hurtig start og av nyeste generasjon, robust konstruksjon, profesjonelle kontroller som på større maskiner, og allsidigheten og det enkle vedlikeholdet som gjelder for alle solo® by AL-KO-maskiner.
Takket være praktisk og sikker styring med det ergonomiske sykkelhåndtaket med integrerte, lett tilgjengelige kontroller og optimal maskinbalanse og stabilitet (aluminiumskaft med 28 mm tykke vegger) kan lengre økter med skjæring og tynning på gressplener, i kratt eller buskas foregå uanstrengt i naturlig stilling. I tillegg gir bærestroppen med hoftevern deg betydelig lettelse under arbeidet, økt bærekomfort og sikker bruk av ryddesagen.
Denne nybegynnermodellen av ryddesag tilbyr høy fleksibilitet i bruk, med to skjærehoder inkludert: utstyrt med et robust 25 cm metall knivblad og et stort, skånsomt trimmerhode med 41 cm skjærebredde. Det er lettvint å innstille optimal trådlengde under bruk med trykk-automatikken (trykk bare trimmerhodet mot bakken).
Med denne kraftige ryddesagen kommer du til på alle typer terreng, plenkanter eller vanskelige vekster som tett villnis, suverent og tidsbesparende. Uavhengig av batteriladning, kabellengder og kabelfloker – din fordel på store plener og parker og i åpent terreng.

 

Kjøp solo® by AL-KO 132 & alternativer

AL-KO BC 132 kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en lett håndterlig ryddesag med høy ytelse for en stor hage, utendørs anlegg eller uteområde. For å fremstille bensinblandingen anbefales den røykfattige, selvmiksende AL-KO Universal 2-takts olje (art. nr. 112896).
Hvis du er ute etter en billig nybegynnermodell, anbefaler vi solo® by AL-KO 116. Hvis du foretrekker en naturlig stillegående 4-taktsmotor med enklere drivstoffylling uten ekstra olje blanding, er solo® by AL-KO 130 H ditt alternativ. Vårt 5-i-1 Multitalent med utskiftbare verktøy er solo® by AL-KO 107 L-S.

 

.

Tekniske data

Varemerke solo® by AL-KO
Klippebredde tråd (cm) 41 CM
Kategori Premium
Nettovekt (kg) 7.9 KG
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 3
Klippebredde kniv (cm) 25 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 113
Akseldiameter (mm) 28 MM
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 110
Kjøretype Bensin

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.