Bensin ryddesag AL-KO BC 330 L

Varenr. : 113757 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kraftig ryddesag for selvstendig arbeid
  • Startvennlig 2-takts motor med snor start, dobbeltlager veivaksel og et robust vinkelgir for lang levetid
  • Stål-tankbeskyttelse for høy sikkerhet & lang levetid
  • Komfortabel betjening takket være softgrep og loop-håndtak med stopp
  • Trådspole, robust stålknivblad og dobbelt bærestropp inkludert

Ofte kjøpt sammen ...

kr 2 625,00
Dette produktet
kr 412,00
På lager

Totalpris for alle produkter

kr 3 405,00 *

Bensinryddesager fra AL-KO jobber seg gjennom alt med pålitelig styring og ekstra sikkerhet - våre fleksible og kraftige allroundere med høyt ytelsesnivå innen "plenpleie"

AL-KO BC 330 L bensinryddesag – den fleksible løsningen med ekstra sikkerhet

Uavhengig klipping der du ønsker: AL-KO BC 330 L overbeviser med svært effektive klipperesultater i kjent AL-KO kvalitet. Trådløs og uten batteriladning gjør bensinryddesagen med en skjærebredde på enten 41 cm (skjæretråd) eller 25 cm (kniv) sin tjeneste i større hager, enger, i skråninger og der du kan ikke bruke gressklipperen og trenger større kraft for å trenge gjennom.

For å kunne arbeide sikkert og uten slit, er ryddesagen utstyrt med et loophåndtak som du kan tilpasse til din høyde, og med en trykk-automatikk for optimal trådlengde (utenom knivdrift). Med sin bærestropp med hoftevern er BC 330 L bekvem å bære på lengre klippeøkter og byr på høy sikkerhet.Den robuste tankbeskyttelsen av stål sikrer lang levetid.

Tekniske detaljer for AL-KO BC 330 L bensinryddesag

Med lettstartet 0,9 kW 2-takts motor av nyeste generasjon får du med denne ryddesagen en kraftig kutter med enkel betjening og sikkerhet for nybegynnere og hobbygartnere. Slik har du vedvarende kraft for å komme til i alle typer terreng – enten det er store plener, høyt gress, hekker og i bakker og tett kratt.

Allsidig takket være utskiftbart skjærehode: Det skånsomme trimmerhodet med 41 cm skjærebredde skifter på et øyeblikk til det25-cm stålknivbladet – for lett å trenge gjennom i vanskelig terreng! Enkel i bruk, med ergonomisk utformet loophåndtak med alle betjeningselementer, og regulerbar bærestropp, sikrer den effektivt arbeid og raske klipperesultater på flater, samt inntil gjerder og murer. Med trykk-automatikk stilles den optimale trådlengden under klippingen lett inn ved å trykke trimmerhodet mot bakken (utenom knivdriften).

Uavhengig av batteriladning og kabelfloker – en fordel på store plener og bortgjemte områder.

For din egen sikkerhet og for miljøet: Selv med sterk bensinmotor kan BC 330 L takket være sin ergonomiske design, optimale vektfordeling og sine komfortable grep- og bærelementer arbeide lettvint og sikkert for hobbygartnere og nybegynnere. Den stabile og slitesterke tankbeskyttelsen av stå beskytter mot skade, og forhindrer bensinlekkasje.

Kjøp AL-KO BC 330 L eller en av våre andre modeller

AL-KO BC 330 kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter en allsidig og komfortabel bensinryddesag med skjæretråd og stålknivblad for maksimal fleksibilitet i hagen og på større områder. For å fremstille bensinblandingen anbefales den røykfattige, selvmiksende AL-KO Universal 2-taktsolje (art. nr. 112896).

Varianten AL-KO BC 330 L har sammenleggbart skaft for lettvint transport og lagring. Hvis du foretrekker et justerbart dobbelthåndtak anbefaler vi AL-KO BC 330 B. Og for høypresisjons arbeid på fine plenkanter og i små, trange hager er det verdt å se nærmere på AL-KOs Elektriske trimmere. For kraftigere varianter anbefaler våre Comfort og Premium ryddesager.

.

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Motoreffekt (kW) 0.9 KW
Klippebredde tråd (cm) 41 CM
Motortype 2-Takt
Sylindervolum (ccm) 32.6
Omdr./min. 7000
Antall motorsylindere 1
Easy Start System Nei
Elektrisk start Nei
"Ready to start" bryter Nei
Automatisk choke Nei
Kategori Easy
Akseldiameter (mm) 26 MM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 113
Nettovekt (kg) 6.8 KG
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 2
Ekstra trådspole Nei
Delbart skaft Nei
Trådfremføring Tipp-automatik
K-verdi (m/s^ 2) 1.5
Kjøretype Bensin
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 8.3
Klippebredde kniv (cm) 25 CM
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 98
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 111
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.