God jul og godt nytt år! Husk å bestille varene dine senest den 13. desember for levering før jul. Vi holder stengt mellom jul og nyttår!

Bensingressklipper solo® by AL-KO 5252 VS-B

Varenr. : 127680 Denne varen er ikke på lager.
NoStockAndUnderStockNotAllowed
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Spesielt stor klippebredde på 51 cm og sideutkast
  • Kraftbesparende, trinnløst justerbar hjuldrift
  • Håndtakfeste, høydejustering og bærehåndtak foran i robust aluminium
  • Cockpit med gummihåndtak og god tilgang til betjeningselementene
  • Ekstra høyt klipperhus for beste oppsamling- og klipperesultater
  • Ekstrastor nettingoppsamler med nivåindikator for lange klippeøkter

Premium-gressklipping med vår solo® by AL-KO bensin-gressklipper 5252 VS-B

Denne bensin-gressklipperen overbeviser med alle detaljer. Produktet er konstruert i Tyskland og produsert i Østerrike. Dette er ensbetydende med kvalitet og holdbarhet. Pålitelighet og best mulig komfort er ikke noe fremmedord for solo® by 5252 VS-B. Det utmerker den i sin klasse med stor klippebredde på 51 cm.
 
 
 

Komfort møter moderne teknologi

Ekstra høy, ekstra stor – det er grunnlaget for MaxAirflow-teknologi. Med det ekstra høye stålskjoldet og den ekstra store utkastkanalen blir luftgjennomstrømningen økt med 42 %. I motsetning til i standard gressklippere blir ikke gresset transportert flatt inn i oppsamleren, men kastet ut i høy bane. Dermed fylles oppsamleren effektivt bakfra uten at utkastkanalen går tett. Ettersom gressoppsamleren fylles bedre, må den tømmes sjeldnere, slik at du kan jobbe raskere og mer effektivt. Den 2,7 kW kraftige Briggs & Stratton-motoren sørger for krafta som trengs til å klippe store plener på opptil 1800 m².
Med 4INONEfunction byr denne bensingressklipperen på både klipping, oppsamling, bioklipping og sideutslipp. Bruken av mange aluminiumskomponenter som håndtakfestet, bærehåndtaket og høydejusteringen gjør at denne gressklipperen med en klippebredden på 51 cm får et langt liv. 
De store, lettrullende XXL-hjulene og det ergonomisk utformede håndtaket med premium betjeningspanel gjør solo® by AL-KO 5252 VS-B komfortabel å bruke.
Gummihåndtak og oversiktlig betjeningspanel bidrar også. Kjør behagelig rundt med hjuldriften med trinnløs justering – optimal for individuell tilpasning til dine lokale forhold.
 
 
 

Kjøp bensin-gressklipperen solo® by AL-KO 5252 VS-B og våre alternativer

Kjøp bensingressklipperen solo® by AL-KO 5252 VS-B på nettbutikken vår, eller finn en forhandler i nærheten av der du bor.
Hvis du ønsker deg en gressklipper med behagelig elektrisk start, kan vi anbefale solo® by AL-KO 5271 VS-B (varenr. 127609).

Tekniske data

Kjøretype Bensin
Motormodell B&S Series 750EX
Sylindervolum (ccm) 163
Motoreffekt (kW) 2.7 KW
Omdr./min. 2800
Nettovekt (kg) 40 KG
Antall motorsylindere 1
Hjuldrift Trinnløs variabel hastighet
Elektrisk start Nei
Oppsamlingsvolum (l) 70 L
Bruttovekt (kg) 45 KG
Mål bredde cm uten boks 59 CM
Mål lengde cm uten boks 159 CM
Mål høyde cm uten boks 108 CM
Oppsamler materiale Stoff med hardtop
Arbeidsområde opp til m2 1800 QM
Klippehøydejustering Sentral, 7 trin
Skjold materiale Stål
Bioklipp Ja
Funksjon 4in1
Bensintankvolum (l) 1 L
Max Airflow Technology Ja
Sideutkast Ja
Hjuldiameter for (mm) 200 MM
Bakhjulets diameter (mm) 280 MM
Høydejusterbart skaft Ja
Sammenleggbar skaft Ja
Gressklipper cockpit på styret Med kontrollpanel
Maks. hastighet foran (km/t) 4.5 KMH
Hjul med kulelager Ja
Kraft (kW) 2.7
Oppsamler med nivåindikator Ja
Primer Nei
Dimensjonslengde boks cm 108 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Automatisk choke Ja
Klippebredde (cm) 51 CM
Kategori PREMIUM pro
Varemerke solo® by AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.