CO2 verdier

Gressklippere | AL-KO CO2 Informasjon om bensingressklippere

Informasjon om CO2 verdier


Vi overholder vår juridiske forpliktelse og gir deg CO2-verdiene til bensinmotorene som er installert i AL-KO hageverktøy, som ble bestemt i løpet av EUs typegodkjenningsprosedyre.

Denne CO2-målingen er resultatet av testing av en representativ (overordnet) motor for motortypen eller motorfamilien i en fast testsyklus under laboratorieforhold og representerer ikke en uttrykkelig eller underforstått garanti for ytelsen til en bestemt motor.

Se CO2-verdier>


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.