Vennligst merk at vi oppdaterer nettbutikken fra 6. juni kl 23.30 til 10. juni kl 17.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Banker gleden ved hagen i hjertet ditt?


Spenningen stiger, pulsen går - den er ute i hagen! Og AL-KO følger deg.

Er du en av de ambisiøse hageeierne som ønsker å glede deg over hagen enkelt og praktisk? Oppdag alt hjertet kan ønske seg av Smart Garden hagemaskiner "Engineered in Germany"!

Hvis du ønsker den perfekte plenen, bør du ikke gå glipp av AL-KO Robolinho®! Mens Robolinho® klarer plenen roligt, trygt og nøye, kan du slappe av på terrassen, tilbringe din verdifulle fritid med familie eller venner, se på fotball eller nyte ferien hjemmefra.


Fordelene med Robolinho®:

| For plener fra 500 til 2.000 m2
| Ekstra skarpe og reversible kniver af specialherdet stål
| Bioklipp: Gressavklippet nedbrytes fort som naturlig gjødsel
| Stillegående og kan knapt høres med maks. 60 dB (A)
| Klarer skråninger på opptill 45%
| Klarer ganger på ned til 60 cm
Lading i siden, minimerer slitasje av plenen på ladestasjonen
| Sikkerhetssensorer beskytter i alle situasjoner
NYTT: Takket være IFTTT og AL-KO inTouch-appen er W-modellene enkle å betjene mens du er på farten


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.