Eftermonteringssett: Stötfångare AL-KO / solo® by AL-KO trädgårdstraktor

Varenr. : 127731 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Sikker og attraktiv støtfanger
  • Robust design for store områder
  • For AL-KO traktorer i Premium- og Comfort-serien
  • Lav installasjonsinnsats

Beskyttelse mot skader med den nye Pro-støtfangeren

Passer til solo® by AL-KO bensindrevne plentraktorer i Premium-serien fra modellår 2013 og til AL-KO-traktorer i Comfort-serien fra modellår 2017. Attraktiv beskyttelse for traktoren din. 

Kjøp AL-KO støtfanger Pro

Kjøp Pro-støtfangeren nå i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. For ekstra komfort anbefaler vi våre armlener (varenr. 127730 eller 127732).

...

Tekniske data

Varenr. 127731
EAN 4003718064988
Nettovekt (kg) 3.3 KG
Bruttovekt (kg) 5.38 KG
Kategori PREMIUM pro
Varemerke solo® by AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.