Ekstra sagblad til batterihåndsag AL-KO EASY FLEX HS 2015

Varenr. : 113679 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • 2 stk. reserveblad for Easy Flex håndsag HS 2015
  • Robuste sagblad i stål
  • Bladlengde: 120 mm
  • Skjæretykkelse: Ø 60 mm
Varenr. 113625 Utsolgt
kr 765,00 *

Kjøp tilbehør til hagemaskiner

 Kjøp originalt tilbehør fra AL-KO i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere.

 

.

Tekniske data

Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.