Elektrisk vertikalskjærer AL-KO 32.4 Basic Care

Varenr. : 114039 Klar for levering
OxSaleableIsNotOne: 0 inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Trinnløs sentral dybdejustering
  • Egnet for opptil 400 m² arbeidsflate
  • Lett, manøvrerbar 1-akslet enhet. Utslippsfri takket være 1200 W elektromotor
  • 3-veis høydejusterbar arbeidsskaft
  • Inkludert plenluftervalse (32 cm) og oppsamler (45 liter)

Lett og manøvrerbar med individuelle justeringsmuligheter

Med AL-KO elektrisk vertikalskjærer 32.4 Basic Care kan du arbeide stille og uten avgasser i hagen. Takket være den lave vekten og den spesielle manøvreringsevnen er enheten ideell for nesten alle hager, spesielt for parsellhager og snirklete tomter. Skafthøyden kan justeres i 3 posisjoner for å tilpasses dine personlige behov, slik at du kan arbeide ergonomisk og uten å bli sliten. Gi plenen luft til å puste igjen og mulighet til å ta opp næringsstoffer på en god måte.

Utslippsfritt arbeid i ny funksjonell design

32.4 Basic Care drives av en elektromotor på 1200 W. Dette gjør at den elektriske vertikalskjæreren kan brukes uten pause, og du slipper å skifte batteri eller fylle drivstoff på vertikalskjæreren. Med en arbeidsbredde på 32 cm sørger den kompakte utformingen av vertikalskjæreren for komfortabelt arbeid og god manøvrering i hjørner og rundt hindringer takket være den enakslede konstruksjonen. Dybden på plenluftervalsen kan justeres sentralt og trinnløst (+6 til - 14 mm). Plenluftervalsen er utstyrt med 12 robuste stålkniver som effektivt fjerner mose, ugress og gressfilt og sikrer lang levetid for den elektriske plenluftervalsen. De frittstående bakhjulene forhindrer at gresset legger seg, noe som gir bedre trekkraft Inkludert: En 45 liter stor gressoppsamler i tekstil.

Kjøp AL-KO elektrisk vertikalskjærer 32.4 Basic Pleie

Kjøp den elektriske vertikalskjæreren 32.4 Basic Care nå i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere.  Hvis du ønsker en elektrisk vertikalskjærer med større arbeidsbredde (38 cm), anbefaler vi den elektriske vertikalskjæreren 38.4 E Combi Care (varenr. 114040).

...

Tekniske data

Varenr. 114039
EAN 4003718064742
Nettovekt (kg) 10 KG
Mål høyde cm uten boks 100 CM
Mål lengde cm uten boks 106 CM
Mål bredde cm uten boks 54 CM
Bruttovekt (kg) 12 KG
Skjold materiale Kunststoff
Arbeidsbredde vertikalsk. (cm) 32 CM
Antall kniver vertikalsk-valse 12
Vertikalskj. maks. dybde (mm) 14 MM
Vertikalskj. min. dybde (mm) 6 MM
Arbeidsbredde lufting(cm) 32 CM
Scarifying Max Depth (mm) 14 MM
Scarifying Min Depth (mm) 6 MM
Antall fjærer luftevalse 20
Lufting mulig Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 98
Kategori Easy
Varemerke AL-KO

Strømforsyning

Kjøretype Elektrisk

Handle system

Høydejusterbart skaft Ja
Sammenleggbar skaft Ja

Arbeidsflate

Arbeidsområde opp til m2 400 QM
Oppsamler med nivåindikator Nei
Oppsamlingsvolum (l) 50 L
Oppsamler materiale Stoff

Motor

Motorytelse (W) 1200 W

Klippesystem

Klippehøydejustering Manuell, trinnløs

Drivsystem

Bakhjulets diameter (mm) 94 MM
Hjuldiameter for (mm) 205 MM
Hjul med kulelager Nei

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (6.26MB)
CE-erklæringer Download (1.5MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.