Elektrisk gressklipper AL-KO Classic 3.22 SE

Varenr. : 112805 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Ekstra stillegående, uten utslipp og sikker klipping
  • 2-i-1 funksjon: Klipping og oppsamling
  • Kompakt og hendig, perfekt for klipping nær kanter
  • 30-l oppsamlingsboks med integrert nivåindikator
  • Lav vekt og XL-dekk sørger for topp kjørekomfort

 Ekstra stillegående, sikker og hendig gressklipping og oppsamling, tilstrekkelig elektrisk kraft og lett å manøvrere - dette er den prisgunstige AL-KO elektriske gressklipperen Classic 3.22 SE

 

Elektrisk gressklipper Classic 3.22 SE - den hendige gressklipperen med ekstra sikkerhet

Den elektriske gressklipperen og bioklipperen er takket være utslippsfri og ekstremt stillegående drift, din perfekte hjelper for høyverdig hagestell i ethvert boligområde. AL-KO elektriske gressklippere er tilgjengelige i ytelsesklasser opp til 1600 W og beveger seg uten avgasser, motorolje, varme og støy. Kabeldrift gjør den stillegående driften uavhengig av batteriladning eller bensinfylling – og uten den ekstra vekten av batteri eller bensintank. En opplevelse av å lykkes: Hendig, grønn klipping med lav vekt og mye komfort.

Her er den kompakte modellen Classic 3.22 SE med 32 cm klippebredde spesielt kjent for sin kompakte konstruksjon uten utstående hjul – ideelt for presis kantklipping i hjørner og små, svingete hager. Lettvekteren med XL-lettløpende hjul er den optimale elektriske gressklipper for nybegynnere og eldre hageeiere– siden den er veldig lett å skyve, og dermed kan styres trygt og uanstrengt.

For din egen sikkerhet: Sikkerhetsbøylesjalter med kabelstrekkavlastning gir trygg start og drift - kabelens strekkavlastning beskytter mot utilsiktet frakobling av strømkretsen

.

Tekniske detaljer for elektrisk gressklipper Classic 3.22 SE

Med sin arbeidsbredde på 32 cm er denne elektriske gressklipperen med 2-i-1-funksjon (klipping og oppsamling) din hendige hjelper for hager opp til 250 m². Den viser sin styrke særlig på trange steder, og hvor det kreves nøyaktig kantklipping av plenen. I tillegg til kompakte dimensjoner garanterer den innovative, ekstra kompakte utformingen av Classic 3.22 SE at du lett kommer til med klipperen langs kanten – uten at utstikkende hjul er i veien.

Den stillegående 1000 W elektriske motoren på den 10 kg lette gressklipperen sørger for at du kommer lettvint gjennom gresshøyder opp til 60 mm. Klippehøyden kan innstilles på akselhjulet i 3 trinn fra 20 mm til 60 mm. XL-lettløpende hjul (140 mm), kombinert med lav vekt, gjør det mulig med velfungerende, uanstrengt styring av gressklippere – ideelt for hageeiere eller pensjonister som setter pris på problemfri bruk.

Takket være aerodynamisk utformet hus og bred åpning blir avklippet optimalt oppsamlet og den kompakte 30-l samleboksen fylles effektivt. I tillegg lettes arbeidet av samleboksen med nivåindikator og bæregrepet for lettvint tømming. 2 integrerte bærehåndtak på huset hjelper med å unngå hindringer og sørger sammen med det sammenleggbare håndtaket for lettvint transport og plassbesparende lagring av den lette elektriske gressklipperen.

 

Kjøp Classic 3.22 SE og alternativer

Elektrisk gressklipper Classic 3.22 SE kan du kjøpe i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Det er den ideelle partner for stillegående, utslippsfri og sikker klipping, særlig i små og svingete hager.

Hvis du ønsker en elektrisk gressklipper med 38 cm klippebredde, anbefaler vi Classic 3.82 SE.  Vil du ha en gressklipper uten kabel, anbefaler vi batteri-gressklipperen AL-KO Moweo 3.85 Li.

 

Fordelene dine

Klippe nært kanter

Klippe nært kanter

Knivskarp klipping helt til kanten - takket være det spesielle skjold hvor hjulene ikke stikker ut, kan man uten problem klippe langs murer og vegger.

Lett

Lett

Takket være håndtak og lav vekt, er modellene 3.22 SE og 3.82 SE lette å transportere og oppbevare.

Optimert oppsamler

Optimert oppsamler

Aerodynamisk luftgjennomstrømningen sikrer en optimal fylling til toppen av oppsamleren. Nivåindikator, bred åpning og integrert bærehåndtak forenkler tømming.

Tekniske data

Kjøretype Elektrisk
Nettovekt (kg) 9.5 KG
Hjuldrift Ingen
Oppsamlingsvolum (l) 30 L
Mål høyde cm uten boks 97 CM
Mål lengde cm uten boks 123 CM
Mål bredde cm uten boks 36.5 CM
Bruttovekt (kg) 11.5 KG
Oppsamler materiale Kunststoff
Arbeidsområde opp til m2 250 QM
Klippehøyde min / maks. i mm 20 - 60 MM
Klippehøydejustering Parvis, 3 trinn
Skjold materiale Kunststoff
Bioklipp Nei
Funksjon 2in1
Max Airflow Technology Nein
Sideutkast Nei
Hjuldiameter for (mm) 140 MM
Bakhjulets diameter (mm) 140 MM
Høydejusterbart skaft Nei
Sammenleggbar skaft Ja
Gressklipper cockpit på styret Uten kontrollpanel
Maks. hastighet foran (km/t) 2.5 KMH
Effekt (kW) 1 KW
Hjul med kulelager Nei
Oppsamler med nivåindikator Nei
Dimensjonslengde boks cm 62 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Klippebredde (cm) 32 CM
Varemerke AL-KO
Kategori Easy
Instruksjoner for bruk Download (7.63MB)
CE-erklæringer Download (130.88KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.