Elektrisk kniv-kompostkvern AL-KO MH 2500 SLICE

Varenr. : 113871 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 31.07.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kraftig motor med overføring til kraftfull kutting
  • Knivtallerken med herdet dobbelkniv til grener opptil 40 mm
  • Trakt med sikkerhetslås
  • Hjulsett for enkel transport
  • Inkl. plugg til sikker innskyving
  • Inkl. 50 l oppsamlingspose
  • Ved bruk kreves skjøteledning, ikke inkludert

Liten og kompakt – AL-KO elektrisk kompostkvern MH 2500 SLICE

En lettere og mer effektiv kompostkvern med herdede dobbeltkniver – svært god egnet til myke plantedeler, greiner og grønnverk. Gode resultater med mye tilbehør Kompostkverna med de herdede dobbeltknivene er et perfekt hjelpemiddel i hagen. Dermed kan du for eksempel med stor hell bruke det oppkvernede materialet til å dekke til bedene eller ha det i komposten. Kraftig og effektiv.
MH 2500 SLICE kan skinne med mye utstyr, for eksempel pakkeren for enkelt og sikker innskyving av materiale som skal kvernes opp, den 50 l store og festbare oppsamlingsposen og skrunøkkelen til å montere og skifte ut knivbladene. Med den 2500 W kraftige el-motoren klarer den opptil 40 mm tykke greiner. Takket være den lave vekta på 13,5 kg og det stabile hjulsettet er den lett å transportere.
Ønsker du å gjøre klart hageavfall, greiner og myke plantedeler til komposten? Da er du veldig godt utstyrt med vår elektriske kompostkvern MH 2500 SLICE. Det oppkvernede materialet passer også perfekt til å dekke til bedene med.
 
 
 

Kjøp AL-KO elektrisk kompostkvern MH 2500 SLICE og våre alternativer

Du kan enkelt skaffe deg kompostkverna MH 2500 SLICE hjemmefra på nettbutikken vår eller hos en forhandler.
Hvis du vil kjøpe en større kompostkvern, kan vi anbefale MH 2810 (varenr. 113872).
...

Tekniske data

Varenr. 113871
EAN 4003718061901
Nettovekt (kg) 11.6 KG
Bruttovekt (kg) 13.5 KG
Maks. gren tykkelse (cm) 4 CM
Kategori Easy
Varemerke AL-KO
Oppsamler med nivåindikator Nei
Oppsamlingsvolum (l) 50 L
Oppsamler materiale Stoff

Motor

Motorytelse (W) 2500 W

Drivsystem

Hjul med kulelager Nei

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (5.38MB)
CE-erklæringer Download (107.49KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.