Elektrisk vertikalskjærer AL-KO 38.4 E Combi Care

Varenr. : 114040 Klar for levering
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Trinnløs sentral dybdejustering
  • Egnet for opptil 800 m² arbeidsområde
  • Lett, manøvrerbar 1-akslet enhet. Eksosfri takket være 1400 W elektromotor
  • 3-veis høydejusterbar, ergonomisk formet arbeidsskaft med ergonomisk utforming
  • Inkludert plenluftervalse (38 cm), luftevalse (38 cm) og oppsamler (50 liter)

Lett, manøvrerbar og effektiv. Med individuelle innstillingsmuligheter

Med AL-KO elektrisk vertikalskjærer 38.4 E Combi Care kan du arbeide stille og uten avgasser i hagen. Takket være den lave vekten og den spesielle manøvreringsevnen er enheten ideell for nesten alle hager, spesielt for parsellhager og snirklete tomter. Skafthøyden kan justeres i 3 posisjoner for å tilpasses dine personlige behov, slik at du kan arbeide ergonomisk og uten å bli sliten. Gi plenen luft til å puste igjen og mulighet til å ta opp næringsstoffer på en god måte.

Utslippsfritt arbeid i ny funksjonell design

38.4 E Combi Care drives av en elektromotor på 1 400 W. Dette gjør at den elektriske vertikalskjæreren kan brukes uten pause, og du slipper å skifte batteri eller fylle drivstoff på vertikalskjæreren. Med en arbeidsbredde på 38 cm sørger den kompakte utformingen av vertikalskjæreren for komfortabelt arbeid og god manøvrering i hjørner og rundt hindringer takket være den enkeltakslede konstruksjonen. Dybden på plenluftervalsen kan justeres sentralt og trinnløst (+6 til - 14 mm). Plenluftervalsen er utstyrt med 14 robuste stålblader som effektivt fjerner mose, ugress og gresstorv og sikrer lang levetid for den elektriske plenluftervalsen. De frittstående bakhjulene forhindrer at gresset legger seg, noe som gir bedre trekkraft Inkludert: En 50-liters gressoppsamler i tekstil og en matchende luftevalse.

Kjøp AL-KO Elektrisk vertikalskjærer 38.4 E Combi Care

Kjøp den elektriske vertikalskjæreren 38.4 E Combi Care nå i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere.  Hvis du ønsker en vertikalskjærer med bensinmotor, anbefaler vi 38 P Comi Care Comfort (varenr. 112799).

...

Tekniske data

Varenr. 114040
EAN 4003718064759
Nettovekt (kg) 12 KG
Mål høyde cm uten boks 100 CM
Mål bredde cm uten boks 59 CM
Bruttovekt (kg) 14 KG
Mål lengde cm uten boks 108 CM
Skjold materiale Kunststoff
Arbeidsbredde vertikalsk. (cm) 38 CM
Antall kniver vertikalsk-valse 14
Vertikalskj. maks. dybde (mm) 14 MM
Vertikalskj. min. dybde (mm) 6 MM
Arbeidsbredde lufting(cm) 38 CM
Scarifying Max Depth (mm) 14 MM
Scarifying Min Depth (mm) 6 MM
Antall fjærer luftevalse 24
Lufting mulig Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 99
Kategori Easy
Varemerke AL-KO

Strømforsyning

Kjøretype Elektrisk

Handle system

Høydejusterbart skaft Ja
Sammenleggbar skaft Ja
Oppsamler med nivåindikator Nei
Oppsamlingsvolum (l) 55 L
Oppsamler materiale Stoff

Motor

Motorytelse (W) 1400 W

Klippesystem

Klippehøydejustering Manuell, trinnløs

Drivsystem

Bakhjulets diameter (mm) 94 MM
Hjuldiameter for (mm) 205 MM
Hjul med kulelager Nei

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (6.26MB)
CE-erklæringer Download (1.5MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.