Ettermonteringssett: Memory funksjon for høydeinnstilling solo® by AL-KO Premium hagetraktor

Varenr. : 127740 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Pålitelig og sikker justering av klippehøyden
  • Slutt på å endre klippehøyden ved et uhell
  • Med lettlest kontrollvindu
  • Denne innovative funksjonen gjør arbeidet mye enklere
  • For solo® by AL-KO Premium hagetraktorer

"

Rett og slett smart ettermontering. Vår innovative minnefunksjon for klippehøyde

Gjør det enklere for deg å arbeide med minnefunksjonen vår, som gjør at du kan justere klippehøyden mer pålitelig og raskere. Lagre din foretrukne klippehøyde, og unngå utilsiktede endringer av klippehøyden. Akustisk varselsignal når klippehøyden endres. Takket være kontrollvinduet kan du alltid holde øye med den innstilte klippehøyden. Egnet tilbehør til solo® by AL-KO plentraktorer i Premium-serien fra modellår 2013.

Kjøp AL-KO minnefunksjon for klippehøyde

Kjøp minnefunksjonen for klippehøyde nå i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. For ekstra komfort anbefaler vi våre armlener (varenr. 127730).

"

...

Tekniske data

Varenr. 127740
EAN 4003718064957
Kategori PREMIUM pro
Varemerke solo® by AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.