2+3 års utvidet garanti

Maksimal trygghet med utvidet garanti på solo® by AL-KO-produkter

Høy kvalitet og maksimal hageglede med solo® by AL-KO-produkter: Et godt valg som kundene våre vil ha glede av i mange år. Det har du vårt ord for!

Alle våre kunder har 2 års garanti på nye produkter. Innen 6 måneder etter kjøpet kan vi utstede en utvidet garanti på 2+3 år til alle privatkunder, så lenge kunden søker på nettet.

Årlig serviceinspeksjon

Beskrivelse av service

Her er listen over punkter som inngår i den årlige serviceinspeksjonen, som er et krav for den utvidede garantien. Klikk på bildet til høyre for å laste ned listen. Du finner også "alt med liten skrift" i denne filen.

Minn kundene dine på at de bør ta vare på kvitteringen for at de har fått utført en årlig serviceinspeksjon, da denne vil være nødvendig ved en eventuell garantisak.

Lang registreringsperiode

Hele 6 måneder!

Kundene har hele 6 måneder på seg til å registrere produktet sitt på nettstedet vårt!

Vi håper at den lange registreringsperioden vil føre til mange registreringer.

Infokort

Du kan få infokort i butikken som du kan dele ut til kundene, slik at de husker å søke om utvidet garanti på nettet.

Se det her ved å klikke på bildet.


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.