Facebook  - AL-KO Gardentech

Følg oss på Facebook

Du er hjertelig velkommen til å følge oss på vår offisielle Facebook-side, hvor vi forteller om produktene våre - både solo® by AL-KO og AL-KO. 

Jo flere følgere, jo gladere er vi!  

Kanskje kan du få inspirasjon til innlegg på din egen Facebook-side, og du er alltid velkommen til å dele innleggene våre.  

Bilder for Facebook

Har du en Facebook-side selv, har vi gjort det enda enklere for deg å legge ut!

Vi står klare med en mengde ferdiglagde bilder og videoer i riktig format, som er klare til å laste ned og legge ut på din egen Facebook-bedriftsside. Klikk på bildet til høyre, så åpnes det i stort format. Høyreklikk på bildet og velg "Lagre som" - så har du lastet ned bildet. 

Hvis du mangler bilder av et bestemt produkt, er du hjertelig velkommen til å skrive til oss på marketing.8200@al-ko.com. Da lager vi flere bilder til deg.


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.