Markedsføring | solo® by AL-KO

Markedsføringsmateriale

På denne siden har du tilgang til markedsføringsmateriell som er klart til å lages. Last ned filene og skriv ut fra din egen skriver eller bestill utskrift eller materiell fra en av dine forretningspartnere.

God fornøyelse!

Flagg til flaggstang

Trenger du et flagg til flaggstangen din med solo® by AL-KO-logoen, finner du filene her. Se hvordan flagget ser ut her til høyre.

Klikk på størrelsen som passer din flaggstang, last ned filen og send den umiddelbart til din lokale flaggmann.

Våre størrelsesanbefalinger:

8 m flaggstang: HxB 115 x 200 cm

9 m flaggstang: HxB 150 x 240 cm

10 m flaggstang: HxB 150 x 240 cm

12 m flaggstang: HxB 188 x 300 cm

14 m flaggstang: HxB 225 x 360 cm


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.