Batteri håndverkerradio AL-KO 18 V WR 2000

Varenr. : 113631 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Uavhengig av kraftkabler og stikkontakter
  • Lav vekt og solid konstruksjon
  • For bruk på byggeplasser, terrengarbeid osv
  • Med USB-port og Bluetooth
  • Med tid og alarmfunksjon
  • Batteri og lader ikke inkludert

Håndverkerradio AL-KO 18 V WR 2000 gir det perfekte lydsporet til byggeplassen din.

 

Batteridrevet håndverkerradio AL-KO 18 V WR 2000

Med vår håndverkerradio WR 2000 har du alltid perfekt lyd i hagen, på byggeplassen og overalt ellers hvor du ikke har tilgang til elektrisitet. Den kompakte radioen opererer i frekvensområdet FM 87.5-108 MHz/DAB+ og drives av batteriet vårt i 18 V serien. Det 20-volts-batteriet har 2,5 Ah og øker vekten av radio til bare 4,8 kg, dermed kan den alltid brukes på farten. Dataoverføring er mulig via USB-porten eller Bluetooth. Batteriradio kan du bruke uavhengig av strøm og stikkontakter. Den har fem forhåndsinnstillinger som du selv kan stille inn individuelt, og innebygd klokke med alarmfunksjon. Inkludert er også et bærehåndtak og en strømledning.

 

Kjøp AL-KO 18 V WR 2000 eller våre andre alternativer

Kjøp håndverkerradio AL-KO 18 V WR 2000 enkelt i vår nettbutikk eller finn en forhandler i ditt område. NB! Batteri og lader er ikke inkludert i leveransen.

Du kan lade batteriet med vår original-lader fra AL-KO 18 V C 30 (varenr. 113560), hurtiglader AL-KO 18 V C 60 Li (varenr. 113858) eller dobbellader AL-KO 18 V TC 30 (varenr. 113561), som alltid følger med batterigressklipper AL-KO 18 V 34.8 Li (varenr. 113540).

Med 18 V batteriene kan du betjene følgende enheter:

  •  

Tekniske data

Kjøretype Batteri
Batteriserie AL-KO 18 V
Nettovekt (kg) 4.5 KG
Bruttovekt (kg) 4.8 KG
Høyttaler effekt Watt 10 W
Dimensjonslengde boks cm 26 CM
Kategori Easy
Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (10.17MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.