God Jul og Godt Nyttår! Vi holder stengt mellom jul og nyttår og er tilbake mandag 2. januar kl. 9.

Gourmet BBQ sett

Varenr. : 134218 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Allsidig grillset i 18 deler av rustfitt stål
  • Kommer i en stilig aluminiumskasse
  • Med grilltang, oppskjæringskniv og gaffel og slikkepott
  • Topp kvalitet perfekt for å tilberede grillmiddagen

Ofte kjøpt sammen ...

Varenr. 134218
kr 525,00
Dette produktet
kr 1 200,00
På lager

Totalpris for alle produkter

kr 1 725,00 *

Inneholder også 4 sett maiskolbeholdere, 4 kebabspyd, rengjøringsbørste, marinadebørste.

Den perfekte følgesvenn

Det allsidige grillsettet imponerer med elegant design og lang levetid. Grilltilbehøret leveres pakket, festet og beskyttet i en aluminiumskoffert. Da bør du aldri lete etter det riktige verktøyet. Noen deler er utstyrt med øye for oppheng.

Tekniske data

Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
Download 1 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.