Gourmet BBQ sett

Varenr. : 134218 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 18.07.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Allsidig grillset i 18 deler av rustfitt stål
  • Kommer i en stilig aluminiumskasse
  • Med grilltang, oppskjæringskniv og gaffel og slikkepott
  • Topp kvalitet perfekt for å tilberede grillmiddagen

Inneholder også 4 sett maiskolbeholdere, 4 kebabspyd, rengjøringsbørste, marinadebørste.

Den perfekte følgesvenn

Det allsidige grillsettet imponerer med elegant design og lang levetid. Grilltilbehøret leveres pakket, festet og beskyttet i en aluminiumskoffert. Da bør du aldri lete etter det riktige verktøyet. Noen deler er utstyrt med øye for oppheng.

...

Tekniske data

Varenr. 134218
EAN 9414974475985
Nettovekt (kg) 2.58 KG
Bruttovekt (kg) 2.87 KG

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.