Batteri hageprøyte AL-KO 18 V PS 2035

Varenr. : 113697 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Lett batteridrevet hagesprøyte fra 18 V serien
  • Arbeid kabelfritt og uavhengig takket være 20 V Li-Ion batteriet
  • For fjerning av ugress og sprøyting av frukttrær og prydplanter
  • Automatisk trykkoppbygning med jevn sprayfordeling
  • Lengdejusterbart sprayhode med messingtopp
  • Lav arbeidsstøy og lav vekt
  • Brukstid på opptil 60 minutter per batterilading <strong>(batteri og lader ikke inkludert)</strong>

Ofte kjøpt sammen ...

kr 890,00
Dette produktet
kr 690,00
På lager

Totalpris for alle produkter

kr 1 580,00 *

Vår batteridrevne hagesprøyte AL-KO 18 V PS 2035 – svært velegnet for plantepleie og plantebeskyttelse i private hager.

 

Batteridrevet plantesprøyte i 18 V serien AL-KO 18 V PS 2035 

Allsidige bruksområder: Ugress- og skadedyrbekjempelse i hagen, frukt- og grønnsakdyrking, bekjempelse av utøy samt gjødselspredning.

 

Tekniske detaljer for batteridrevet plantesprøyte AL-KO 18 V PS 2035 

Med det 20 V / 2,5 Ah sterke Li-Ion batteriet kan du arbeide i ca. 60 minutter (batteri og lader er ikke inkludert ved levering). Tanken som rommer ca. 3,5 liter og driftstrykket på 3,5 bar lar deg bruke sprøyteredskapet i lengre arbeidsintervaller og oppnå en komfortabel rekkevidde uten problemer. Den lave vekten på 2,3 kg (inkl. batteri) gir deg et behagelig arbeid samt svært lav arbeidsstøy. Inkludert i leveringen er et målebeger samt en skuldersele.

 

Kjøp batteridrevet hagesprøyte AL-KO 18 V PS 2035 

Den batteridrevne hagesprøyten AL-KO 18 V PS 2035  får du kjøpt direkte i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Den er en ideell partner for effektiv plantepleie


Dersom du har andre redskaper i 18 V serien kan du bruke redskapets batteri også til annet hagearbeid. Da stikker du ganske enkelt batteriet inn i passende redskap og arbeider videre.

 

.

Tekniske data

70.5 CM
Varemerke AL-KO
Mål høyde cm uten boks 17 CM
Mål bredde cm uten boks 30 CM
Mål lengde cm uten boks 25 CM
Nettovekt (kg) 2 KG
Kompatible batterier 113559
Bruttovekt (kg) 2.3 KG
Batteriserie AL-KO 18 V
Kategori Easy
Ladetid 2,5 Ah (min) 50 MIN
Kjøretype Batteri
Instruksjoner for bruk Download (6.01MB)
Sikkerhetsdatablad Download (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.