Batteri hekksaks AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE HT 1845 inkl. batteri og lader

Varenr. : 113939 Klar for levering
Kan tidligst sendes 25.07.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Lett, håndterbar og presis 18 V batteri-hekksaks inkl. batteri og lader
  • Diamantslipt, motløpende 45 cm lang sikkerhetskniv
  • Batteriindikator på apparatet
  • Komfortabelt, rundt Soft-håndtak
  • Robust kapsling med lang levetid og gjennomsiktig beskyttelsesskjerm

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE batteri-hekksaks HT 1845 inkl. batteri og lader 

Med den kabelløse hekksaksa AL-KO HT 1845 med diamantslipt kniv går det enkelt unna å klippe hekken – det være seg som regelmessig pliktarbeid eller målrettet utforming av hagepynt. Den 45 cm store sikkerhetskniven av høy kvalitet sørger for jevnt og presist klipp med optimal beskyttelse av menneske og maskin.
Den svært lette batteri-hekksaksa uten behov for nettstrøm gir deg stor aksjonsradius uten kabelsalat og utelukker faren for at du skjærer over strømkabelen ved et uhell.
Det ergonomiske håndtaket sørg for lett håndtering og sikkert og behagelig arbeid i alle posisjoner. HT 1845 for strøm fra et AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE-batteri. Om ønskelig kan du bruke dette batterisystemet med forskjellige AL-KO-maskiner og samme batteri – og samtidig spare penger.
Den medfølgende slira gjør at du kan oppbevare hekksaksa sikkert uten skader.  
 
 

Tekniske data for AL-KO batteri-hekksaks HT 1845

Den motløpende, diamantslipte sikkerhetskniven har en kuttelengde på 45 cm og et reint snitt uten å bli skeiv eller sette seg fast. Kuttetykkelsen er på 15 mm. Batteri-hekksaksa HT 1845 er med sine 2,0 kg (uten batteri) mye lettere enn alle bensinmodeller.
Modellen med vibrasjonssvak el-motor og god vektfordeling samt ergonomiske håndtak gjør at den er i perfekt balanse og du kan arbeide uten å bli sliten, for eksempel på høye hekker!
 
Med Li-ion-batteriet fra AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE har du tilgang til ulike løpe- og ladetider, fordi du kan velge mellom fire forskjellige Ah-størrelser.
Du har tilgang på batterier med 2,5/4/5 og 6 Ah.
 
Når batteriet er tomt, kan det lades opp igjen på mellom 60 og 130 minutter.
(Ladetida er på 60 til 130 minutter avhengig av batterikapasitet. For enda raskere ladetid bruker du batterihurtigladeren FC100 Li.)
 
Li-ion-batteriet har veldig lang levetid, ingen memory-effekt eller selvutlading, krever lite vedlikehold, og kan lades lett og bekvemt av alle og enhver.
Inklusive 2,5 Ah batteri og lader.
Med AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible-batterifamilien er du perfekt utstyr til enhver bruk takket være våre tallrike hageredskaper. I tillegg er batteriene og laderne kompatible med alle apparatet fra forskjellige produsenter som arbeider med batterisystem Bosch 18 V Home and Garden.  
 
 
 

Kjøp AL-KO hekksaks HT 1845 og våre alternativer

Du kan kjøpe- batteri-hekksaksa HT 1845 på nettbutikken vår eller hos en forhandler.
Den er lettvekteren blant kvalitetshekksaksene fra AL-KO og passer perfekt til mindre hager.
...

Tekniske data

Varenr. 113939
EAN 4003718062571
Nettovekt (kg) 2 KG
Mål lengde cm uten boks 86 CM
Mål bredde cm uten boks 19 CM
Mål høyde cm uten boks 15 CM
Omdr./min. 2600
Vinkeljustering No
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO

Strømforsyning

Kjøretype Batteri
Batteriserie AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Kompatible batterier 113893, 113894, 113895, 113896
Maks. ladetid 2,5 Ah (min.) 65 MIN
Maks. ladetid 4,0 Ah (min.) 104 MIN
Antall batteriporter 1 ST

Skjæresystem

Klippelengde (mm) 450 MM
Klippeprinsipp Motskjærende sikkerhetskniver

Handle system

Justerbart håndtak Nei

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (3.82MB)
CE-erklæringer Download (105.36KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.