Batteri kultivator AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE TL 1820 inkl. batteri og lader

Varenr. : 113966 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 24.01.2025
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 18 V litium-ionbatteri. Batteri og lader følger med leveransen
  • Plassbesparende lagring takket være delbart håndtak
  • Kabelfri grunnbehandling, smuldre, løsne opp og luke
  • Perfekt håndtering takket være veldig lav vekt
  • Batteriindikator på håndtaket
  • 4-stjerne-metallkniv til effektivt arbeid i grønnsakhagen

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE batteri-kultivator TL 1820 inkl. batteri og lader

Med den kabelløse kultivatoren TL 1820 får du et lett og utslippsfritt hjelpemiddel til grønnsakshagen. Denne kultivatoren brukes til å smuldre, løsne opp og luke. Den lave vekta gjør jobben enkel. Det delbare håndtaket gjør at du kan stue den vekk i en fei. Kabelløs frihet for sikker og fleksibel bruk til alle døgnets tider.    
 
 
 

Tekniske data for AL-KO batteri-kultivator TL 1820

Den robuste 4-stjernes metallkniven løsner opp i grønnsakshagen og har en arbeidsbredde på 200 mm og en knivdiameter på 150 mm. Med den lave vekta på 3,8 kg inkl. batteri kan du enkelt utføre arbeidet. Det lukkede sykkelhåndtaket sørger dessuten for godt grep. 
 
Med Li-ion-batteriet fra AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE har du tilgang til ulike løpe- og ladetider, fordi du kan velge mellom fire forskjellige Ah-størrelser.
Du har tilgang på batterier med 2,5/4/5 og 6 Ah.
 
Når batteriet er tomt, kan det lades opp igjen på mellom 60 og 130 minutter.
(Ladetida er på 60 til 130 minutter avhengig av batterikapasitet. For enda raskere ladetid kan du bruke batterihurtigladeren FC100 Li.)
 
Li-ion-batteriet har veldig lang levetid, ingen memory-effekt eller selvutlading, krever lite vedlikehold, og kan lades lett og bekvemt av alle og enhver.
Batteri (2,5 Ah) og lader følger med leveransen.
Med AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible-batterifamilien er du perfekt utstyr til enhver bruk takket være våre tallrike hageredskaper.
I tillegg er batteriene og laderne kompatible med alle apparatet fra forskjellige produsenter som arbeider med batterisystem Bosch 18 V Home and Garden.  
 
 
 

Kjøp AL-KO batteri-kultivator TL 1820 og våre alternativer

Du kan kjøpe AL-KO batteri-kultivator TL 1820 på nettbutikken vår eller hos en forhandler. Den er et lett alternativ til manuell hakke og spade.
...

Tekniske data

Varenr. 113966
EAN 4003718062991
Nettovekt (kg) 3.61 KG
Mål lengde cm uten boks 152 CM
Bruttovekt (kg) 5.13 KG
Mål bredde cm uten boks 25.5 CM
Mål høyde cm uten boks 30.9 CM
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort

Strømforsyning

Kjøretype Batteri
Batteriserie AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Antall batteriporter 1 ST

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (1.18MB)
Download (1.04MB)
Download (6.22MB)
CE-erklæringer Download (140.39KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.