Batteri løvblåser AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE LB 1860 inkl. batteri og lader

Varenr. : 113941 Klar for levering
Kan tidligst sendes 25.07.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 18 V litium-ionbatteri. Batteri og lader følger med leveransen
  • Batteriindikator på håndtaket
  • Kraftig løvblåser med aksialvifte
  • Komfortabelt Softhåndtak til behagelig arbeid
  • Kabelfritt og uavhengig arbeid
  • 450 m³/t luftvolum

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE batteri-løvblåser LB 1860 inkl. batteri og lader

Batteri-løvblåseren LB 1860 gjør at du kan jobbe kabel- og problemfritt og samtidig miljøvennlig i hagen. Det fjærlette og hendige apparatet gjør det mulig å arbeide fleksibelt uten besværlige kabler, uten bensin og dermed også uten eksos. Med en ekstra boost-funksjon for mer kraft kan du enkelt fjerne tørt løv fra jevne overflater.  
 
 

Tekniske detaljer for AL-KO batteri-løvblåser LB 1860

Batteri-løvblåseren AL-KO LB 1860 arbeider med lufthastigheter på opptil 165 km/t. Du kan velge mellom eco-modus for batteriskånende arbeid og power-modus for ekstra mye kraft. Løvblåseren er veldig brukervennlig blant annet på grunn av det komfortable softhåndtaket og et praktisk oppheng på baksiden.
Med en vekt på bare 1,8 kg (med batteri) blir ikke arbeidet slitsomt. Den kraftige aksialvifta har en volumstrøm på 450 m³/t. 
 
Med Li-ion-batteriet fra AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE har du tilgang til ulike løpe- og ladetider, fordi du kan velge mellom fire forskjellige Ah-størrelser. Du har tilgang på batterier med 2,5/4/5 og 6 Ah.
 
Når batteriet er tomt, kan det lades opp igjen på mellom 60 og 130 minutter.
(Ladetida er på 60 til 130 minutter avhengig av batterikapasitet. For enda raskere ladetid kan du bruke batterihurtigladeren FC100 Li.)
 
Li-ion-batteriet har veldig lang levetid, ingen memory-effekt eller selvutlading, krever lite vedlikehold, og kan lades lett og bekvemt av alle og enhver.
Batteri (2,5 Ah) og lader følger med leveransen.
Med AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible-batterifamilien er du perfekt utstyr til enhver bruk takket være våre tallrike hageredskaper.
I tillegg er batteriene og laderne kompatible med alle apparatet fra forskjellige produsenter som arbeider med batterisystem Bosch 18 V Home and Garden.  
 
 

Kjøp AL-KO batteri-løvblåser LB 1860 og våre alternativer

Du kan kjøpe batteri-løvblåseren LB 1860 direkte på nettbutikken vår eller hos en av forhandlerne våre. Den er en perfekt partner for fjærlett og hendig hagehygge.
...

Tekniske data

Varenr. 113941
EAN 4003718062595
Nettovekt (kg) 1.8 KG
Mål bredde cm uten boks 15 CM
Mål høyde cm uten boks 26 CM
Mål lengde cm uten boks 91 CM
Kan suge løv? Nei
Blåsehastighet 162 M/S
Luftvolum, blåse (m3/t) 450 MQH
Rørmundstykker 2
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO

Strømforsyning

Kjøretype Batteri
Batteriserie AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Kompatible batterier 113893, 113894, 113895, 113896
Ladetid 2,5 Ah (min) 60 MIN
Maks. ladetid 2,5 Ah (min.) 17 MIN
Maks. ladetid 4,0 Ah (min.) 27 MIN

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (6.17MB)
CE-erklæringer Download (105.7KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.