God jul og godt nytt år! Husk å bestille varene dine senest den 13. desember for levering før jul. Vi holder stengt mellom jul og nyttår!

Batteri løvblåser AL-KO 36 V LB 4060

Varenr. : 113610 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kabelfritt 
  • Lett arbeid grunnet lav vekt
  • Høy lufthastighet 
  • Bekvem ved hjelp av dreiehjul
  • Løpetid opptil 40 minutter per lading (batteri og lader ikke inkludert)
  • Batteribelte BBA 40 kan kjøpes for økt bevegelsesfrihet

Med vår batteriløvblåser fjerner du tørre blader uanstrengt fra flate overflater.

 

Batteriløvblåser AL-KO 36 V LB 4060

Batteriløvblåser AL-KO 36 V LB 4060 med et kraftig 40 V Li-Ion-batteriet gir en trådløs og uanstrengt hagenytelse. Den mobile enheten tillater fleksibelt arbeid uten kabel, drivstoff eller utslipp. Tilleggene kan lett demonteres, hvorved løvblåseren kan lagres på en plassbesparende måte.

 

Tekniske detaljer for batteriløvblåser AL-KO 36 V LB 4060

Batteriløvblåser AL-KO 36 V LB 4060 arbeider med lufthastigheter fra 115 til 250 km/t og en volumstrømningshastighet på 330 m3/t. Reguleringen foregår her kontinuerlig via et dreiehjul som enkelt betjenes i drift. Slik sørges det for en optimal dosering av luftstrømmenmen under arbeidet. Med en vekt på bare 3,6 kg (med batteri) kan du jobbe uanstrengt med løvblåseren. Batterispenningen er 40 V, det gir en arbeidstid på 30 til 40 min. Fleksibel rekkevidde takket være de to rørtilleggene som følger med.

 

Kjøp batteriløvblåser AL-KO 36 V LB 4060 eller våre andre alternativer

Batteriløvblåser AL-KO 36 V LB 4060 kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Det er den ideelle partner for en trådløs, enkel hagenytelse.

Hvis du ønsker en enhet med et mindre batteri, anbefaler vi batteriløvblåser AL-KO 18 V LB 2060 med 20 V batteri.

Med flere enheter fra 36 V serien kan du bruke batteriet til andre maskiner ment for hagearbeid. Sett batteriet ganske enkelt inn i riktig enhet og fortsett å arbeide.

Fordelene dine

AL-KO 36 V serien

AL-KO 36 V serien

Med trimmere, hekksaks og løvblåsere tilbyr AL-KO 36 V serien også andre hagemaskiner som kan betjenes med samme batteri.

Et batteri for alt

Et batteri for alt

Klipp plen, klipp hekk eller blåse høstløv med ett batteri - ikke noe problem med AL-KO 36 V serien. Det beste av alt! Gressklippere kommer med batteri og lader, så det eneste som gjenstår å gjøre er å kjøpe de andre hagemaskiner (uten batteri) for det komplette AL-KO 36 V-settet.

Tekniske data

Kjøretype Batteri
Batteriserie AL-KO 36 V
Nettovekt (kg) 1.7 KG
Bruttovekt (kg) 3.6 KG
Kan suge løv? Nei
Blåsehastighet 250 KMH
Luftvolum, blåse (m3/t) 330 MQH
Dimensjonslengde boks cm 50 CM
Kompatible batterier 113280, 113524
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Rørmundstykker 2
Maks. ladetid 4,0 Ah (min.) 30 MIN
Maks. ladetid 5,0 Ah (min.) 40 MIN
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.