Vær oppmerksom på, at vi vil utføre vedlikeholdsarbeid fra 10. dec. kl. 14.00 til 12. dec. kl. 22.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Batteri multicutter AL-KO GS 7,2 Li

Varenr. : 113371 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Den klippklare løsning til busker og gressLett og håndterlig
  • Ingen minneeffekt - kan lades når som helst
  • Enkelt knivskift
  • Lav selvutlaning
  • Stor effekt, med praktisk gressoppsamler

Ofte kjøpt sammen ...

kr 986,00
Dette produktet
kr 352,00
Bare noen få på lager

Totalpris for alle produkter

kr 1 338,00 *

.

Tekniske data

Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 1
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 79
Klippebredde (cm) 8
Sverdlengde (cm) 16
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 78
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 2.5
Varemerke AL-KO
Forlængerskaft (tilbehør) Ja
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 75
K-verdi (m/s^ 2) 1
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)
Sikkerhetsdatablad Download 0 (0.00 B)


Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.