Batteri plenlufter AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE AR 1835 inkl. batteri og lader

Varenr. : 113940 Klar for levering
Kan tidligst sendes 25.07.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Håndterbar og lett batteri-plenlufter med delbart håndtak (inkl. batteri og lader)
  • Lufter og fjerner gressklumper og mose
  • Til å løse opp jorden og forberedelse av såing
  • Soft-håndtak med batteriindikator
  • For å fjerne ugress i grønnsakhagen
  • Høy effektivitet takket være 24 fjærståltinder
  • Arbeidsbredde 2 × 170 mm

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE batteri-plenlufter AR 1835 inkl. batteri og lader

Med batteri-plenlufteren AR 1835 kan du gi underlaget tilstrekkelig “luft å puste i”. Plenen luftes, og samtidig fjernes mose og gressklumper.
Den er dessuten et perfekt apparat for å fjerne ugress i grønnsakshagen. Plenlufteren finfordeler grovt materiale på bakken og gjør grønnsakshagen klar til såing.
Plenen luftes, og samtidig fjernes mose og gressklumper. En allsidig hjelper i hagen – ekstremt lett, plassbesparende oppbevaring og utslippsfri.  
 
 

Tekniske detaljer for AL-KO batteri-plenlufter AR 1835

Denne allsidige hjelperen i hagen med delbart håndtak har en arbeidsbredde på 350 mm og en vekt på bare 4,8 kg (uten batteri). Rotasjonshastigheten er på 250 o/min. Du 24 fjærståltindene gjør at du arbeider med høy effektivitet. Det delbare håndtaket sørger for plassbesparende oppbevaring. Softhåndtaket sammen med det andre runde håndtaket gjør arbeidet komfortabelt. Batterinivåindikatoren er integrert i apparatet.
 
Med Li-ion-batteriet fra AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE har du tilgang til ulike løpe- og ladetider, fordi du kan velge mellom fire forskjellige Ah-størrelser.
Du har tilgang på batterier med 2,5/4/5 og 6 Ah.
 
Når batteriet er tomt, kan det lades opp igjen på mellom 60 og 130 minutter.
(Ladetida er på 60 til 130 minutter avhengig av batterikapasitet. For enda raskere ladetid kan du bruke batterihurtigladeren FC100 Li.)
 
Li-ion-batteriet har veldig lang levetid, ingen memory-effekt eller selvutlading, krever lite vedlikehold, og kan lades lett og bekvemt av alle og enhver.
Batteri (2,5 Ah) og batterilader følger med leveransen.
Med AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible-batterifamilien er du perfekt utstyr til enhver bruk takket være våre tallrike hageredskaper. I tillegg er batteriene og laderne kompatible med alle apparatet fra forskjellige produsenter som arbeider med batterisystem Bosch 18 V Home and Garden.  
 
 

Kjøp AL-KO batteri-plenlufter AR 1835

Du kan enkelt kjøpe AL-KO batteri-plenlufter AR 1835 hjemmefra på nettbutikken vår.
Du kan selvsagt også kjøpe den hos en av våre AL-KO-forhandlere.
...

Tekniske data

Varenr. 113940
EAN 4003718062588
Nettovekt (kg) 3.8 KG
Mål høyde cm uten boks 33 CM
Mål lengde cm uten boks 152 CM
Mål bredde cm uten boks 38 CM
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort

Strømforsyning

Kjøretype Batteri
Batteriserie AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Kompatible batterier 113893, 113894, 113895, 113896
Ladetid 2,5 Ah (min) 60 MIN
Ladetid 4,0 Ah (min) 95 MIN
Maks. ladetid 2,5 Ah (min.) 50 MIN
Maks. ladetid 4,0 Ah (min.) 80 MIN

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (4.91MB)
CE-erklæringer Download (104.94KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.