Batteri stanghekksaks AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE HTA 1845

Varenr. : 113925 Bare noen få på lager
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 18 V litium-ionbatteri (batteri og lader følger ikke med leveransen)
  • 10 trinn (135 grader) vinkeljustering av skjærehodet
  • Plassbesparende lagring takket være delbart håndtak
  • Uttrekkbart teleskopskaft til individuell tilpasning av arbeidshøyden
  • Batteriindikator på håndtaket
  • Klippelengde 450 mm

Ofte kjøpt sammen ...

Totalpris for alle produkter

kr 10 495,00

inkl. 25% mva pluss Frakt

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE batteri-stanghekksaks HTA 1845

Med den kabelløse batteri-stanghekksaksa AL-KO HTA 1845 og den diamantslipte kniven blir det lett å klippe hekken.
Den 45 cm store sikkerhetskniven av høy kvalitet sørger for jevnt og presist klipp. Fleksibel i bruk takket være vinklet (10 trinn) kuttekniv og teleskopskaft. Dermed når du også vanskelig tilgjengelige steder oppå hekken og sørger for presist klipp over det hele.
Den svært lette batteri-stanghekksaksa uten behov for nettstrøm gir deg stor aksjonsradius uten kabelsalat og utelukker faren for at du skjærer over strømkabelen ved et uhell. Det delbare håndtaket gjør at hekksaksa tar lite plass i skjulet.   
 
 
 

Tekniske data for AL-KO batteri-stanghekksaks HTA 1845

Den motløpende sikkerhetskniven har en kuttelengde på 45 cm og en kuttetykkelse på 15 mm og sørger for et reint snitt uten å bli skeiv eller sette seg fast.
Du får arbeidet fort unna og kan snart nyte synet av det ferdige resultatet. Batteri-stanghekksaksa HTA 1845 er med sine 3,45 kg inkl. batteri mye lettere enn mange bensinmodeller. Apparatet med god vektfordeling samt ergonomiske håndtak gjør at det er i perfekt balanse og du kan arbeide med høye hekker uten å bli sliten – til og med over hodet! 
 
Med Li-ion-batteriet fra AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE har du tilgang til ulike løpe- og ladetider, fordi du kan velge mellom fire forskjellige Ah-størrelser.
Du har tilgang på batterier med 2,5/4/5 og 6 Ah.
 
Når batteriet er tomt, kan det lades opp igjen på mellom 60 og 130 minutter.
(Ladetida er på 60 til 130 minutter avhengig av batterikapasitet. For enda raskere ladetid kan du bruke batterihurtigladeren FC100 Li.)
 
Li-ion-batteriet har veldig lang levetid, ingen memory-effekt eller selvutlading, krever lite vedlikehold, og kan lades lett og bekvemt av alle og enhver.
Batteri og batterilader følger ikke med leveransen.
Med AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible-batterifamilien er du perfekt utstyr til enhver bruk takket være våre tallrike hageredskaper.
I tillegg er batteriene og laderne kompatible med alle apparatet fra forskjellige produsenter som arbeider med batterisystem Bosch 18 V Home and Garden.  
 
 
 

Kjøp AL-KO batteri-stanghekksaks HTA 1845 og våre alternativer

Du kan kjøpe AL-KO batteri-stanghekksaks HTA 1845 på nettbutikken vår eller hos en forhandler.
Den er en lett nybegynnermodell blant kvalitetshekksaksene fra AL-KO for stell av ekstra høye hekker i hagen hjemme. Hvis du ønsker deg et apparat med batteri og lader, blir du fullt utstyrt med det komplette settet (varenr. 113964).
...

Tekniske data

Varenr. 113925
EAN 4003718062496
Nettovekt (kg) 3.1 KG
Teleskopisk Ja
Mål bredde cm uten boks 24 CM
Mål lengde cm uten boks 247 CM
Mål høyde cm uten boks 87 CM
Omdr./min. 2200
Vinkeljustering Yes
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort

Strømforsyning

Kjøretype Batteri
Batteriserie AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Kompatible batterier 113893, 113894, 113895, 113896
Ladetid 2,5 Ah (min) 60 MIN
Maks. ladetid 2,5 Ah (min.) 45 MIN
Maks. ladetid 4,0 Ah (min.) 72 MIN

Skjæresystem

Klippelengde (mm) 450 MM

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (7.45MB)
CE-erklæringer Download (141.47KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.