Batteri stangsag AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE CSA 1820 inkl. batteri og lader

Varenr. : 113965 Denne varen er ikke på lager.
Tilgjengelig på 25.07.2024
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 18 V litium-ionbatteri. Batteri og lader følger med leveransen
  • 9 trinn (125 grader) vinkeljustering av skjærehodet
  • Plassbesparende lagring takket være delbart håndtak
  • Originale Oregon sverd og kjeder
  • Uttrekkbart teleskopskaft til individuell tilpasning av arbeidshøyden
  • Batteriindikator på håndtaket

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE batteri-stangsag CSA 1820 inkl. batteri og lader

Med den kabelløse stangsaga AL-KO CSA 1820 kan du raskt og enkelt kviste og trimme trær.
Takket være vinkeljustering i 9 trinn og teleskophåndtak kommer du til på vanskelig tilgjengelige steder og oppnår alltid et presist og reint snitt. Og takket være batteridrift får du større aksjonsradius med høy bevegelsesfrihet uten at du må ta hensyn til noen kabel.
Du kan arbeide sikkert og belastningsfritt – også over hodet. I tillegg sørger batteridriften for stillegående, utslippsfri og vedlikeholdslav bruk til alle døgnets tider.  
 
 
 

Tekniske data for AL-KO batteri-stangsag CSA 1820

Det robuste Oregon-sverdet med en sørger med en sverdlengde på 20 cm for god arbeidsfremdrift ved at den er lett å håndtere. Kjedehastigheten er på 3,7 m/s. Batteri-indikatoren på håndtaket og nivåvinduet på oljetanken gir deg alltid informasjonen du trenger.
Batteri-stangsaga CSA 1820 er betydelig lettere enn tilsvarende modeller slik at det batteridrevne apparatet med en totalvekt på bare 3,5 kg inkl. batteri gjør det lett å arbeide over hodet.
Med Li-ion-batteriet fra AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE har du tilgang til ulike løpe- og ladetider, fordi du kan velge mellom fire forskjellige Ah-størrelser.
Du har tilgang på batterier med 2,5/4/5 og 6 Ah.
 
Når batteriet er tomt, kan det lades opp igjen på mellom 60 og 130 minutter.
(Ladetida er på 60 til 130 minutter avhengig av batterikapasitet. For enda raskere ladetid kan du bruke batterihurtigladeren FC100 Li.)
 
Li-ion-batteriet har veldig lang levetid, ingen memory-effekt eller selvutlading, krever lite vedlikehold, og kan lades lett og bekvemt av alle og enhver.
Batteri (2,5 Ah) og lader følger med leveransen.
Med AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible-batterifamilien er du perfekt utstyr til enhver bruk takket være våre tallrike hageredskaper.
I tillegg er batteriene og laderne kompatible med alle apparatet fra forskjellige produsenter som arbeider med batterisystem Bosch 18 V Home and Garden.  
 
 

Kjøp AL-KO batteri-stangsaga CSA 1820 og våre alternativer

Du kan kjøpe AL-KO batteri-stangsaga CSA 1820 på nettbutikken vår eller hos en forhandler.
Den er en lett nybegynnermodell for stell av trær i hagen hjemme.
...

Tekniske data

Varenr. 113965
EAN 4003718062984
Nettovekt (kg) 3.2 KG
Teleskopisk Ja
Mål lengde cm uten boks 237 CM
Mål bredde cm uten boks 21 CM
Mål høyde cm uten boks 12 CM
Vinkeljustering Yes
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort

Strømforsyning

Kjøretype Batteri
Batteriserie AL-KO 18 V Bosch H&G compat.

Skjæresystem

Sverdlengde (cm) 20 CM

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (1.18MB)
Download (1.04MB)
Download (7.33MB)
CE-erklæringer Download (159.47KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.