Batteri trykkspyler AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE PW 1850

Varenr. : 113929 Bare noen få på lager
Kontakt oss for forventet leveringsdato
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • 18 V litium-ionbatteri (batteri og lader følger ikke med leveransen)
  • Fjerner skitt uten tilkobling av strøm eller vann
  • Fleksibel i bruk til rengjøring, skumming eller vanning av planter
  • Vanninnsug som kan brukes med alle vanlige vannkilder: Bøtte, innsjø, nedbørsbeholder, kran eller flaske
  • Med ECO-funksjon for langvarig arbeid
  • Inkl. 5-i-1-vanndyse til fleksibel bruk

Ofte kjøpt sammen ...

Totalpris for alle produkter

kr 8 895,00

inkl. 25% mva pluss Frakt

AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE batteri-trykkspyler PW 1850

Batteri-trykkspyleren kan brukes til både rengjøring og skumming og til vanning av planter.

Den kan brukes sammen med alle typer vanlige vannkilder, f.eks. nedbørsbeholdere og dammer, eller så er det bare å koble trykkspyleren til vannet hjemme via en vannkran.  

 

Tekniske detaljer for AL-KO batteri-trykkspyler PW 1850

Med litium-ion-batteriet på 18 V har du tilgang på et maksimalt trykk på 22 bar. Vanngjennomstrømningen per time er på ca. 180 l/t. Med en svært lav vekt på 1,6 kg (med batteri) og ECO-modus for langvarig arbeid er den veldig fleksibel i bruk.

For din sikkerhet: Batteribeskyttelse med silikonhylse. Med den 6 meter lange innsugingsslangen kan du også suge opp vann fra vannkilder som er lenger unna. Med 5 i 1-vanndysen har du tilgang på 5 strålebredder inklusive et plantevanningstrinn. En monterbar såpebeholder følger med leveransen.

Med Li-ion-batteriet fra AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN COMPATIBLE har du tilgang til ulike løpe- og ladetider, fordi du kan velge mellom fire forskjellige Ah-størrelser.
 
Du har tilgang på batterier med 2,5/4/5 og 6 Ah. Ladetida er på 60 til 130 minutter avhengig av batterikapasitet. For enda raskere ladetid kan du bruke batterihurtigladeren FC100 Li.
 
Li-ion-batteriet har veldig lang levetid, ingen memory-effekt eller selvutlading, krever lite vedlikehold, og kan lades lett og bekvemt av alle og enhver.
 

Batteri og batterilader følger ikke med leveransen.

Med AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible-batterifamilien er du perfekt utstyr til enhver bruk takket være våre tallrike hageredskaper.

I tillegg er batteriene og laderne kompatible med alle apparatet fra forskjellige produsenter som arbeider med batterisystem Bosch 18 V Home and Garden.  

 

Kjøp AL-KO batteri-trykkspyler PW 1850 og våre alternativer

Du kan enkelt kjøpe AL-KO batteri-trykkspyler PW 1850 på nettbutikken vår eller hos en forhandler i nærheten. Også tilgjengelig som sett (varenr. 113967) inkl. batteri og lader.
...

Tekniske data

Varenr. 113929
EAN 4003718062533
Maks. trykk (bar) 22 BAR
Nettovekt (kg) 1.3 KG
Vekt med batteri i kg 1.6 KG
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO

Strømforsyning

Kjøretype Batteri
Batteriserie AL-KO 18 V Bosch H&G compat.
Maks. ladetid 2,5 Ah (min.) 20 MIN
Batterispenning i V. 18 V

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (11.12MB)
CE-erklæringer Download (141.09KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.