Forlengelsesskaft til Multicutter AL-KO GS 7,2 Li

Varenr. : 113477 Klar for levering
inkl. 25% mva, pluss Frakt
  • Takket forlengerskaft i lett og stabilt aluminium kan du enkelt klippe lengre strekninger uten å måtte bøye deg
  • Robust
  • Ergonomisk
  • Gjennomtenkt
Takket forlengerskaft i lett og stabilt aluminium kan du enkelt klippe lengre strekninger uten å måtte bøye deg.
 
Robust, ergonomisk, gjennomtenkt.
...

Tekniske data

Varenr. 113477
EAN 4003718056655
Mål lengde cm uten boks 92 CM
Varemerke AL-KO

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (1.04MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.