Trimmer-tillegg AL-KO 36 V GTA 4030

Varenr. : 113614 Bare noen få på lager
OxSaleableIsNotOne: 0 inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Trimmer-tilleg for Batteri-Multitool AL-KO 36 V MT 40
  • Klippebredde 30 cm med nylontråd
  • Enkel trådjustering takket være tipp-automatikk
  • Lett og hendig – inkl. justerbart tilleggshåndtak
  • Batteri og lader ikke inkludert

Lett og hendig gresstrimmer-forlengelse for Batteri-Multitool AL-KO 36 V MT 40 gjør det mulig å arbeide ergonomisk.

Batteri-Multitool AL-KO 36 V MT 40 begeistrer med en fleksibel, allsidig bruk takket være praktiske hjelpemidler. Du kan forvandle den til plentrimmer med trimmertillegget med ekstra håndtak ved hjelp av noen få enkle håndgrep. Den buede akselen og det ekstra håndtaket muliggjør behagelig og fleksibelt arbeid. Plantevernbøylen beskytter mot unødig slitasje av tråden når man arbeider ved vegger og gjerder og hindrer også utilsiktet avskjæring av blomster og urter.

 

Kjøp trimmer-tillegg AL-KO 36 V GTA 4030 eller våre andre alternativer

Trimmer-tillegg AL-KO 36 V GTA 4030 kan du kjøpe i vår nettbutikk eller hos en forhandler. Det er det perfekte produkt hvis du ønsker å utvide Multitool AL-KO ENERGY MT 40 (varenr. 113611), og du trenger en sterk og effektiv batteritrimmer.

Annet tilbehør til Multitool AL-KO 36 V MT 40 er:

 

 

Med batteribelte med adapter AL-KO 36 V BBA 40 (varenr. 113786) kan batteriet bæres på bæltet og ikke i maskinen! Beltet kan brukes til til alle håndholdte produkter i 36 V-serien og gir deg optimal bevegelsesfrihet og opptil 30% vektreduksjon!

...

Tekniske data

Varenr. 113614
EAN 4003718058499
Nettovekt (kg) 1.8 KG
Trådfremføring Tipp-automatik
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Klippebredde tråd (cm) 30 CM
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO

Strømforsyning

Kjøretype Batteri
Batteriserie AL-KO 36 V

Handle system

Justerbart håndtak Ja

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (3.2MB)
inkl. 25% mva pluss Frakt

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.