Bensinjordfreser AL-KO MH 540 Comfort

Varenr. : 113970 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Spesielt egnet for oppløsning av jorden eller forberedelse av såing selv på store flater
  • Spesielt stabil og ergonomisk styreramme
  • Bremsespor som kan høydejusteres i tre trinn til å stille inn rett arbeidsdybde
  • Transporthjulet kan vippes opp enkelt og uten at du trenger å bruke verktøy
  • Fire aktivt arbeidende hakkekniver med 36 cm arbeidsbredde til enkel oppløsing av jorda

Bensin-jordfreser MH 540 Comfort i mellomklassen – også til større flater

Jordfreseren MH 540 Comfort er et robust og hendig hjelpemiddel til effektiv og tidsbesparende innsats i hagen.
Uansett om det gjelder kultivering, lufting eller oppløsning av jorda: Med denne jordfreseren gjør du jorda klar før såing, løser den opp og arbeider inn næringsstoffer, gjødsel eller fersk muld. Også egnet til større areal. En perfekt jordfreser for hobbygartnere.  
 
 
 
 

Både fram og tilbake

Med jordfreseren MH 540 Comfort blir det lett å løse opp jorda også på større flater. Dermed kan du effektivt og kraftbesparende bearbeide flaten som skal freses opp. Med arbeidsbredden på 54 cm sørger de fire freseknivsettene for finsmuldret jord ned til en dybde på 33 cm. Arbeidet blir enormt mye enklere sammenlignet med spade, hakke og rake. De aktive, spesialformede fire freseknivsettene drives av en kraftig motor på 3,45 kW. 
Dermed har den 51 kg tunge maskinen i mellomklassen trekkstyrken som trengs. Med bremsesporen som kan justeres i 3 trinn, kan du stille inn arbeidsdybden etter behov. Den ekstra stabile og ergonomiske styrerammen er perfekt for riktig kroppsholdning. Transporthjulet kan enkelt og uten verktøy settes fra arbeids- til transportstilling. Sikkerhet er nøkkelen: Sikkerhetshåndspaken hindrer at fresekniven dreier utilsiktet. Dekslet til freseverktøyene er gjort i robust stål av høy kvalitet og beskytter i tillegg brukeren mot steiner og jord som kastes omkring.
 
 
 

Kjøp AL-KO bensin-jordfreser MH 540 Comfort og våre alternativer

Nå kan du kjøpe jordfreseren MH 540 Comfort på nettbutikken vår eller hos en av forhandlerne våre.
Hvis du ønsker deg en større og kraftigere jordfreser, kan vi anbefale MH 770 (varenr. 113971).

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 540 CM
Sylindervolum (ccm) 196
Motoreffekt (kW) 3.45 KW
Gir 1 gear
Nettovekt (kg) 45 KG
Elektrisk start Nei
Arbeidsdybde cm 30 CM
Arbeidsområde opp til m2 300 QM
Fresekniv diameter (cm) 33 CM
Antall fresekniver 8 ST
Primer Ja
Dimensjonslengde boks cm 78 CM
Automatisk choke Nei
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort
Instruksjoner for bruk Download (8.56MB)
CE-erklæringer Download (110.06KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.