Hyppeplog for kombimaskin solo by AL-KO Combi BF 5002-R I

Artikkelnummer: 110742 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, plus levering
  • Robust hyppeplog av stålplate for kombimaskin solo by AL-KO Combi BF 5002-R I
  • Enkel montering ved tilbehørsadapter

 

Valgfritt tilbehør for kombimaskin solo by AL-KO Combi BF 5002-R I

 

Hyppeplog for kombimaskin solo by AL-KO Combi BF 5002-R I

Hyppeplog (opplegger) er et tilbehør for basisenheten solo by AL-KO Combi BF 5002-R I og i forbindelse med enkeltakslet enhet en effektiv og arbeidsbesparende form for jordbearbeiding.
Om det så er i den hjemlige kjøkkenhagen eller i parsellhagen – hyppeplogen legger grunnlag for skånende og rikholdig dyrking. Den skaper et sunt mikroklima og sørger for god avkastning på naturlig, ubehandlet jordsmonn.

 

Tekniske data for hyppeplogen

Hyppeplogen er laget av slitesterk robust stålplate og monteres ganske enkelt med tilbehørsadapteren. Ideell for bearbeitung av bedene og dermed for god avling i kjøkkenhagen.

 

Køb hyppeplog & alternativer

Hyppeplog kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Den gjør basisenheten til en viktig hjelper i arbeidet.
Hvis du ønsker å bruke kombimaskinen til andre formål, anbefaler vi ytterligere tilbehør: Slåmaskin (varenr. 110494), frontklipper FSM 530 (varenr. 110739), jordfres (varenr. 110495), snøskjær (varenr. 113267) og valgfrie snøkjeder (varenr. 112183).

Tekniske data

Varemerke solo by AL-KO
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.