Hyppeplog for solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I

Varenr. : 110742 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Robust hyppeplog av stålplate for kombimaskin solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I
  • Enkel montering ved tilbehørsadapter

Ofte kjøpt sammen ...

kr 1 245,00
Dette produktet

Totalpris for alle produkter

kr 19 755,00

inkl. 25% mva pluss Frakt

 

Valgfritt tilbehør for kombimaskin solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I

 

Hyppeplog for kombimaskin solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I

Hyppeplog (opplegger) er et tilbehør for basisenheten solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I og i forbindelse med enkeltakslet enhet en effektiv og arbeidsbesparende form for jordbearbeiding.
Om det så er i den hjemlige kjøkkenhagen eller i parsellhagen – hyppeplogen legger grunnlag for skånende og rikholdig dyrking. Den skaper et sunt mikroklima og sørger for god avkastning på naturlig, ubehandlet jordsmonn.

 

Tekniske data for hyppeplogen

Hyppeplogen er laget av slitesterk robust stålplate og monteres ganske enkelt med tilbehørsadapteren. Ideell for bearbeitung av bedene og dermed for god avling i kjøkkenhagen.

 

Køb hyppeplog & alternativer

Hyppeplog kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Den gjør basisenheten til en viktig hjelper i arbeidet.
Hvis du ønsker å bruke kombimaskinen til andre formål, anbefaler vi ytterligere tilbehør: Slåmaskin (varenr. 110494), frontklipper FSM 530 (varenr. 110739), jordfres (varenr. 110495), snøskjær (varenr. 113267) og valgfrie snøkjeder (varenr. 112183).

...

Tekniske data

Varenr. 110742
EAN 4003718024661
Dimensjonslengde boks cm 31 CM
Kategori COMFORT pro
Varemerke solo® by AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.