Jordfreser AL-KO MH 350-9 LM

Varenr. : 113727 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kompakt, liten jordfreser for å løsne jorda og forberede såing
  • Ideell for mindre områder
  • 35 cm arbeidsbredde
  • Høydejusterbar aksel
  • 4 Fresekniver

Kraftig hjelpeverktøy for hagen: Våre jordfresere imponerer med aktive fresekniver, kraftige motorer og god ergonomi.

Jordfreser AL-KO MH 350-9 LM

AL-KO MH 350-9 LM er din lette og manøvrerbare hjelper for effektiv, tidsbesparende bruk i hagen din. Enten for dyrking, lufting eller løsning av jorden: med AL-KO MH 350-9 LM forbereder du jorda godt før såing, løsner og innlemmer næringsstoffer, gjødsel og frisk jord.

Den lette og manøvrerbare jordfreseren MH 350-9 LM er en ideell hjelper, spesielt for hobbygartnere. Så jordforplantningen er veldig lett og skånsom mot kroppen.

Teknisk data for AL-KO MH 350-9 LM

Med en arbeidsbredde på 35 cm kan du nå hvert hjørne av hagen din. Med 2,7 kW AL-KO-motor har AL-KO MH 350-9 LH, som bare veier 26 kg, den nødvendige trekkraft. Det ergonomiske styret er høydejusterbart og sammenleggbart for transport. Freseren har et fremover gående gir som hjelper til med å opprettholde god fremdrift i maskinen og lar freseren trekke gjennom effektivt, selv på hardt, tungt og sølete underlag. I tillegg beskytter stålskjoldet over skjærebladene, føreren mot steiner og jord som flyr rundt.

Det er også mulig å kjøpe ekstra fresekniver eller hyppeplog til jordfreseren.

Kjøp AL-KO MH 350-9 LM eller en av våre andre modeller

Du kan kjøpe AL-KO MH 350-9 LM i vår netbutikk eller fra en av ​​våre forhandlere. Hvis du ønsker en maskine til større områder og med en større arbeidsbredde (50 cm), anbefalder vi modellen AL-KO MH 5007 R.

.

Tekniske data

Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 92
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 77
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 5.5
Fresekniv diameter (cm) 25
Antall fresekniver 4
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 1
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 93
Varemerke AL-KO
Kategori Easy
Arbeidsbredde (cm) 35
Motoreffekt (kW) 2.1
Sylindervolum (ccm) 139
Motortype 4-Takt
Omdr./min. 2850
Elektrisk start Nei
Automatisk choke Ja
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.