Jordfreser AL-KO MH 350-9 LM

Varenr. : 113727 Denne varen er ikke på lager.
NoStockAndUnderStockNotAllowed
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kompakt, liten jordfreser for å løsne jorda og forberede såing
  • Ideell for mindre områder
  • 35 cm arbeidsbredde
  • Høydejusterbar aksel
  • 4 Fresekniver

Kraftig hjelpeverktøy for hagen: Våre jordfresere imponerer med aktive fresekniver, kraftige motorer og god ergonomi.

Jordfreser AL-KO MH 350-9 LM

AL-KO MH 350-9 LM er din lette og manøvrerbare hjelper for effektiv, tidsbesparende bruk i hagen din. Enten for dyrking, lufting eller løsning av jorden: med AL-KO MH 350-9 LM forbereder du jorda godt før såing, løsner og innlemmer næringsstoffer, gjødsel og frisk jord.

Den lette og manøvrerbare jordfreseren MH 350-9 LM er en ideell hjelper, spesielt for hobbygartnere. Så jordforplantningen er veldig lett og skånsom mot kroppen.

Teknisk data for AL-KO MH 350-9 LM

Med en arbeidsbredde på 35 cm kan du nå hvert hjørne av hagen din. Med 2,7 kW AL-KO-motor har AL-KO MH 350-9 LH, som bare veier 26 kg, den nødvendige trekkraft. Det ergonomiske styret er høydejusterbart og sammenleggbart for transport. Freseren har et fremover gående gir som hjelper til med å opprettholde god fremdrift i maskinen og lar freseren trekke gjennom effektivt, selv på hardt, tungt og sølete underlag. I tillegg beskytter stålskjoldet over skjærebladene, føreren mot steiner og jord som flyr rundt.

Det er også mulig å kjøpe ekstra fresekniver eller hyppeplog til jordfreseren.

Kjøp AL-KO MH 350-9 LM eller en av våre andre modeller

Du kan kjøpe AL-KO MH 350-9 LM i vår netbutikk eller fra en av ​​våre forhandlere. Hvis du ønsker en maskine til større områder og med en større arbeidsbredde (50 cm), anbefalder vi modellen AL-KO MH 5007 R.

.

Fordelene dine

Større sikkerhet

Større sikkerhet

Utilsiktet dreiing av fresekniven hindres gjennom forriglet sikkerhetshåndspak.

Finsmuldret jord

Finsmuldret jord

Spesielt utformede fresekniver med gjennomtrekksterk motor er garantien for en effektiv, finsmuldret jordbearbeidelse.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 35 CM
Sylindervolum (ccm) 139
Motoreffekt (kW) 2.1 KW
Omdr./min. 2850
Nettovekt (kg) 28 KG
Elektrisk start Nei
Mål lengde cm uten boks 64 CM
Mål høyde cm uten boks 45 CM
Mål bredde cm uten boks 38 CM
Bruttovekt (kg) 30 KG
Fresekniv diameter (cm) 25 CM
Antall fresekniver 4 ST
Primer Ja
Dimensjonslengde boks cm 66 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 93
Automatisk choke Ja
Varemerke AL-KO
Kategori Easy
Instruksjoner for bruk Download (4.91MB)
CE-erklæringer Download (99.63KB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.