Vær oppmerksom på, at vi vil utføre vedlikeholdsarbeid fra 30. oktober kl. 14.00 til 31. oktober kl. 09.00. Dessverre er det ikke mulig å bestille i denne perioden. Takk for at du forstår!

Jordfreser AL-KO MH 5007 R

Varenr. : 113620 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kraftig 2,3 kW jordfres for finoppsmuldring av jord og forberedelse av såing
  • Uanstrengt manøvrering takket være revers- og foroverdrift
  • Aktivt arbeidende 4-stjerners fresekniver med kraftig driv også på hard, leirete jordbunn
  • Trinnløs regulerbar jordspyd for innstilling av korrekt arbeidsdybden
  • Svært solid snekkehjulsdrift i oljebad, drevet av belter

 Kraftkarl i kjøkkenhagen: Våre jordfresere er utstyrt med aktive hakkekniver, kraftige motorer og topp betjeningsergonomi. De robuste maskinen er hendige og lette i bruk.

 

Jordfreser AL-KO MH 5007 R – den robuste kraftkaren

Jordfres MH 5007 R er en utholdende hjelper for effektiv, tidsbesparende bruk i krevende naturhager.
Med jordfreser AL-KO MH 5007 R forberede du jorden godt før såing, løser den opp for innarbeiding av næringsstoffer, gjødning og frisk matjord.
Som hobbygartner eller grønnsakdyrker reduserer merkbart med den kraftige jordfreser anstrengende jordbearbeiding. De kommer godt til på alle overflater og arbeider svært kroppsvennlig – takket være maskinenes gode manøvrerbarhet med justerbart ratthåndtak med reversdrift

.

Tekniske spesifikasjoner for AL-KO MH 5007 R

Ergonomisk styrehåndtak, innstillbar i fire trinn, hvert enkelt-trinns kan justeres til venstre og høyre side og den er lett sammenleggbar for transport.
Den aktivt arbeidende, spesielt utformede 4-stjerners jordfreser er laget for finsmuldring av jord – og den 2,3 kW motoren MH 5007 R sørger for riktig trekkraft. Hovedbyrden bearbeides godt for hver forover- og bakovergang, og med jordspydet stiller du lett inn arbeidsdybden.
Den sidehengslede styreskaftet sørger for at du ikke behøver å trå på et allerede behandlet område.
Sikkerhet er nøkkelen: sikkerhetssperren utelukker utilsiktet dreining av fresekniven for å unngå ulykker. I tillegg sørger jordfreserens høykvalitetsdeksel ikke bare for beskyttelse av knivbladene, men også deg som maskinoperatør mot flygende stein og jordklumper.

 

Kjøp jordfreser AL-KO MH 5007 R eller våre andre alternativer

Jordfreser MH 5007 R kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Den er den sterke løsningen for jordbearbeiding av middels til større flater.
Hvis du ønsker å bryte opp et mindre område, er modellen Al-KO MH 350-4 (varenr.112644) et alternativ. Merk også at vi har ulike tilbehør som plog, fresekniv etc.

.

Tekniske data

Elektrisk start Nei
Primer Ja
Kategori Premium
Motortype 4-Takt
Motormodell B&S Series 625EXi
Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.