Jordfreser AL-KO MH 5007 R

Artikkelnummer: 113620 Denne varen er ikke på lager, kontakt oss for leveringstid.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Kraftig 2,3 kW jordfres for finoppsmuldring av jord og forberedelse av såing
  • Uanstrengt manøvrering takket være revers- og foroverdrift
  • Aktivt arbeidende 4-stjerners fresekniver med kraftig driv også på hard, leirete jordbunn
  • Trinnløs regulerbar jordspyd for innstilling av korrekt arbeidsdybden
  • Svært solid snekkehjulsdrift i oljebad, drevet av belter

 Kraftkarl i kjøkkenhagen: Våre jordfresere er utstyrt med aktive hakkekniver, kraftige motorer og topp betjeningsergonomi. De robuste maskinen er hendige og lette i bruk.

 

Jordfreser AL-KO MH 5007 R – den robuste kraftkaren

Jordfres MH 5007 R er en utholdende hjelper for effektiv, tidsbesparende bruk i krevende naturhager.
Med jordfreser AL-KO MH 5007 R forberede du jorden godt før såing, løser den opp for innarbeiding av næringsstoffer, gjødning og frisk matjord.
Som hobbygartner eller grønnsakdyrker reduserer merkbart med den kraftige jordfreser anstrengende jordbearbeiding. De kommer godt til på alle overflater og arbeider svært kroppsvennlig – takket være maskinenes gode manøvrerbarhet med justerbart ratthåndtak med reversdrift

.

Tekniske spesifikasjoner for AL-KO MH 5007 R

Ergonomisk styrehåndtak, innstillbar i fire trinn, hvert enkelt-trinns kan justeres til venstre og høyre side og den er lett sammenleggbar for transport.
Den aktivt arbeidende, spesielt utformede 4-stjerners jordfreser er laget for finsmuldring av jord – og den 2,3 kW motoren MH 5007 R sørger for riktig trekkraft. Hovedbyrden bearbeides godt for hver forover- og bakovergang, og med jordspydet stiller du lett inn arbeidsdybden.
Den sidehengslede styreskaftet sørger for at du ikke behøver å trå på et allerede behandlet område.
Sikkerhet er nøkkelen: sikkerhetssperren utelukker utilsiktet dreining av fresekniven for å unngå ulykker. I tillegg sørger jordfreserens høykvalitetsdeksel ikke bare for beskyttelse av knivbladene, men også deg som maskinoperatør mot flygende stein og jordklumper.

 

Kjøp jordfreser AL-KO MH 5007 R eller våre andre alternativer

Jordfreser MH 5007 R kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Den er den sterke løsningen for jordbearbeiding av middels til større flater.
Hvis du ønsker å bryte opp et mindre område, er modellen Al-KO MH 350-4 (varenr.112644) et alternativ. Merk også at vi har ulike tilbehør som plog, fresekniv etc.

.

Tekniske data

Kategori Premium
Elektrisk start Nei
Primer Ja
Varemerke AL-KO
Motormodell B&S Series 625EXi
Motortype 4-Takt
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
CE-erklæringer Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.
Ønskeliste
details