Jordfreser solo by AL-KO MH 7505 VR

Varenr. : 127321 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Uansett om det dreier seg om store eller små arealer, tung eller løs jord – med opptil 15 cm arbeidsdybde og 75 cm fresebredde er denne jordfresen et uunnværlig redskap for eiere av kjøkkenh
  • Ergonomisk håndtak, kan høyde- og sidejusteres
  • Kraftig motoreffekt takket være Honda-motor
  • Integrert transporthjul
  • Kjededrev
  • Hyppeplog kan monteres som ekstrautstyr
.

Tekniske data

Arbeidsbredde (cm) 75
Antall fresekniver 6
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 95
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 83
Motoreffekt (kW) 3.6
Sylindervolum (ccm) 163
Motortype 4-Takt
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 7.39
Varemerke solo by AL-KO
Motormodell Honda GP 160
Elektrisk start Nei
Fresekniv diameter (cm) 32
Kategori Comfort
Primer Ja
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 96
Omdr./min. 3200
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.