Slåmaskin solo® by AL-KO CB 870

Varenr. : 110494 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Slåmaskin for kombimaskin solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I
  • 87 cm klippebredde for behandling av områder opp til 2.000 m²
  • Dobbelblad skjæreteknologi med herdet knivblad
  • Lav vibrasjon, stillegående drift
  • Ideell for naturhager og frukthager

Valgfritt tilbehør for kombimaskin solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I

 

87 cm slåmaskin CB 870 for kombimaskinen solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I

Slåmaskin CB 870 er tilbehør til basisenhet solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I og forvandler enkeltakselen til en kraftig og gjennomgående enhet for profesjonell og naturskånende arbeid.
Slåmaskinen med 82 cm klippebredde og avstandsholder som er trinnløs justerbar i høyden, er nyttig tilbehør for kombimaskin/flerbruksenhet solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I (basisenhet). I forbindelse med den stillegående og vibrasjonsdempede klipperdriften tilbyr slåmaskinen CB 870 et kraftig og gjennomgående klippeverk for jevn og effektiv klipping i enger med høyt gress, dessuten gjør den stor nytte for seg i tett villnis.

 

Tekniske data for slåmaskin CB 870 for solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I

De herdede knivbladene sikrer en ren klipping, og klippehøyden kan enkelt og nøyaktig innstilles med den justerbare avstandsholderen (løpesåle).
Med en klippebredde på 87 cm gjøre slåmaskinen sin profesjonelle innsats og takler selv store arealer opp til 2.000 m² effektivt og raskt. Takket være sin høye motstandskraft overbeviser den effektive kniven på slåmaskinen med minimal slitasje, selv når den brukes i tett kratt, i kontinuerlig drift eller for lengre perioder.

 

Køb slåmaskin for basisenheten solo® by AL-KO Combi BF 5002-R I & alternativ

87 cm slåmaskin (varenr. 110494) for kombimaskin solo® by AL-KO 5002-R I kan kjøpes i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. Den omgjør basisenheten til en slåmaskin klar til bruk.
Hvis du ønsker å bruke kombimaskinen til andre formål, anbefaler vi ytterligere tilbehør: Frontklipper (varenr. 110739), jordfreser (varenr. 110495), hyppeplog (varenr. 110742), snøskjær (varenr. 113267) og valgfrie snøkjeder (varenr. 112183).

Hvis du spesielt trenger en gressklipper med svært stor klippebredde og ennå ikke har kjøpt en basisenhet, anbefaler vi at du tar en titt på solo® by AL-KO 5001 R III som et mulig alternativ.

...

Tekniske data

Varenr. 110494
EAN 4003718020038
Varemerke solo® by AL-KO
Kategori COMFORT pro

Last ned manualer

Instruksjoner for bruk Download (3.44MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.