Snøkjeder F/ Lufthjul

Varenr. : 112183 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Snøkjeder for AL-KO slåmaskin BM 870 III, BM 875 III og kombimaskin Combi BF 5002-R
  • Egnet for dekkstørrelse på 13 x 5 - 6
  • Spesielt robust og slitesterk konstruksjon
  • Enkel å montere ved hjelp av gummispenner
  • Levering: 1 sett (2 snøkjeder)

 

Bruk AL-KO slåmaskin og kombimaskin selv om vinteren – med kjeder blir de praktiske hjelpere under snørydding.

 

AL-KO snøkjeder er tilpasset for AL-KO slåmaskiner BM 870 III, BM 875 III og for kombimaskin Combi BF 5002-R. De passer til dekk med størrelsen 13 x 5 - 6 cm (dekkstørrelse x dekktykkelse - felgstørrelse). Med dem får du takket være stigeprofilen, betydelig forbedret trekkraft på snø og isete underlag. Dette, sammen med snøskjær, gjør maskinene til praktiske og motoriserte snøryddere. AL-KO snøkjeder består av herdet stål med en galvanisert overflate og er derfor spesielt holdbare. Viktig spesielt i kaldt vær: At monteringen er enkel og grei.

 

Kjøp tilbehør for snøfresere og snøskjær

Kjøp originalt tilbehør fra AL-KO - her i nettbutikken eller hos en forhandler. Hos oss vil du finne spesiell olje for snøfresere, snøkjeder og monteringsrammer med betjeningspake for å gjøre AL-KO hagetraktoren for vinter og snørydding.

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.