Kompostbeholder Jumbo 800

Varenr. : 110863 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Laget av miljøvennlig resirkulert plast
  • Plassbesparende sekskanteform
  • Enkel montering med modellsystem
  • Lite plassbehov for transport

Smart og organisk: takket være pluginsystemet er kompostbingen vår satt opp på kort tid og gjør ditt organiske hageavfall til verdifullt humus som gjødsel for hagen din.

 

Tekniske data for AL-KO Jumbo 800-kompostbeholder

Komposten er laget av resirkulert plast med et volum på 800 L. Sekskantformen på AL-KO Jumbo 800 blir raskt montert takket være plug-in-systemet. Den 16 kg tunge komposten har et grunnareal på 1250x1100 mm og en høyde på 1100 mm.

 

Kjøp AL-KO Jumbo 800 eller en av våre andre modeller

Kjøp kompostbeholder AL-KO Jumbo 800 i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. AL-KO Jumbo 800 kompost er ditt biologiske hjelpemiddel til hagen. Vil du helst ha en kompostbeholder med et volum på 390 L? Da anbefaler vi kompostbingen AL-KO K390

...

Tekniske data

Varenr. 110863
EAN 4003718026481
Nettovekt (kg) 16 KG
Dimensjonslengde boks cm 65 CM
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.