God jul og godt nytt år! Husk å bestille varene dine senest den 13. desember for levering før jul. Vi holder stengt mellom jul og nyttår!

Kompostbeholder K 390

Varenr. : 112093 Bare noen få på lager
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kompostbeholder av resirkulert materiale
  • Ventilasjonsåpninger over hele overflaten fremskynder komposteringsprosessen
  • Optimal sirkulasjon av luft og fuktighet reduserer luktutviklingen
  • Lett å montere selv, lite plassbehov for transport da den leveres umontert
  • To store fyllingsåpninger, utløpsåpning i bunnen
  • 660 x 660 x 1100 mm.

Ditt "svarte gull": humus - som et resultat av den akselererte komposteringsprosessen, får du raskt verdifull humus fra organisk avfall som gjødsel til hagen din i den naturlige syklusen.

 

Tekniske data for AL-KO K390 kompostbeholder

AL-KO K390 kompostbeholder består av resirkulert materiale og har et volum på 390 L. Den 13,2 kg tunge termiske komposten har et grunnareal på 660x660 mm og en høyde på 1100 mm og har to fyllingsåpninger og en utløpsåpning i bunnen.

Kjøp AL-KO K390

Kjøp kompostbeholderen AL-KO K390 i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere. AL-KO K390 kompostbinge er din biologiske hjelper for hagen. Vil du ha en kompostbeholder med et volum på 800 L i stedet? Da anbefaler vi kompostbingen AL-KO Jumbo 800.

Tekniske data

Nettovekt (kg) 13.2 KG
Varemerke AL-KO
Instruksjoner for bruk Download (3.38MB)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.