Basis Multitool solo by AL-KO MT 42 PowerFlex

Artikkelnummer: 127437 Klar for levering
inkl. 25% mva, plus levering
  • Tre-i ett basisenhet for trær, hekk- og hagestell
  • Tilgjengelige påbyggingsdeler: hekksaks, beskjæringssaks, kantrimmer, buskrydder og gresstrimmer
  • Lett arbeid takket være lav vekt og loop-håndtak Lett, utslippsfri og strømuavhengig takket være batteridriftLang levetid takket være det ekstra sterke 42 V/7,5 Ah batteriet i Power Flex se
  • <strong>Leveres uten batteri og lader</strong>

Gren-, hekk- og gressklipping med én enhet, trådløst og utslippsfritt, takket være batteriet. solo by AL-KO PowerFlex Multitool er med sine påbyningsdeler altmulig-apparatet for effektiv all-round hagestell.

 

solo by AL-KO Multitool MT 42 – forvandlingskunstneren fra PowerFlex serien

Batteri-Multitool PowerFlex MT 42 basisenhet forvandles lett med det nødvendige tillegget til en hekksaks, en beskjæringssaks og en ryddesag/plentrimmer.
Lett og utstyrt med ergonomiske håndtak utgjør den den perfekte baseenheten for uanstrengt arbeid med tilleggene eller verktøyet. Takket være det raske byttesystemet konverteres den til ryddesag/ trimmer, hekksaks eller beskjæringssaks i en håndvending.
Multitool MT 42 er drevet av et PowerFlex batteri (batteri og lader ikke inkludert), er fleksibel i bruk uten kabel og utslippsfri, stillegående og med lav vibrasjon. Det sterke batteriet i Power Flex serien er ekstra langvarig, gir de beste resultatene og raskt arbeidsfremgang på et høyt nivå med ett og samme batteri. Dermed kan du krysse av alle proffe hageoppgaver med en grønn hake.

 

Tekniske spesifikasjoner for Multitool solo by AL-KO MT 42

MT 42 er basisenheten for påbyggingsdelene ryddesag/trimmer-tillegg BCA 4235, hekksaks-tillegg HTA 4245 og beskjæringssaks-tillegg CSA 4220. Forlengeren MTA 42 er tilgjengelig for mer arbeidshøyde eller arbeidsområde.
Takket være den lave basisvekten på bare 1,7 kg, og det ergonomiske håndtaket inkl. loop-håndtak sørger basisenheten for den perfekte kroppsskånende håndtering av alle påbyggingsdeler innenfor profesjonell hagepleie.
Drevet av en 42 V/7,5 Ah litium-ion batteripakke (ikke inkludert) fra PowerFlex serien danner basisenheten grunnapparat for effektiv, utslipps- og støyfri kutting, klipping og trimming. Ambisjonsrike gartnere vet å verdsette den særdeles lange holdbarheten til batteriladning: opptil 180 minutter uten last hhv. 120 minutter, avhengig av anvendt Multitool-tillegg. Takket være sin litiumionecellerer batteriet usedvanlig holdbart, så og si vedlikeholdsfritt og lett å lade: Det er ikke selvutladende og har ingen minneeffekt.
For profesjonell arbeidsplanlegging informerer LED-displayet pålitelig om batteriets ladestatus.

 

Kjøp Power Flex Multitool solo by AL-KO MT 42 eller andre alternativer

Basisenheten solo by AL-KO MT 42 kan kjøpes i nettbutikken vår, eller hos en av våre forhandlere. Det holdbare batteri (varenr. 127390) og lader (varenr. 127391) er ikke inkludert som separat tilbehør ved levering.
Følgende tillegg er tilgjengelige: Hekksaks HTA 4245 (varenr. 127438), ryddesag BCA 4235 (varenr. 127463), beskjæringssaks CSA 4220 (varenr. 127439) og forlenger MTA 42 (varenr. 127476).

.

Tekniske data

Kompatible batterier 127390
Teleskopisk Nei
Varemerke solo by AL-KO
Nettovekt (kg) 2.2
Kategori Premium
Batteriserie Power Flex 40 V
Kjøretype Batteri
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)