Solo Buskrydder 107 L-s

Artikkelnummer: 127231 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Fleksibel multienhet for allsidig bruk<!-- li-->
  • Slitesterk 0,9 kW 2-takts motor med EasyStart<!-- li-->
  • Sikker og behagelig styring takket være ergonomisk loophåndtak
  • Hurtigkobling for enkel veksling av opptil 5 variable systemverktøy<!-- li-->
  • Lett å transportere og plassbesparende oppbevaring på grunn av delbart skaft<!-- li-->

Perfekte klipperesultater for kravstore hageeiere og hobbygartnere: Dette er solo by AL-KO bensinryddesag, våre robuste, ekstremt kraftige og allsidige toppmodeller innenfor "plenklipping".

 

solo by AL-KO 107 L-S - 5-i-1 multi-talent med utskiftbart verktøy

Uavhengig klipping som en profesjonell, effektiv og enkel å bruke: Bensinryddesag solo by AL-KO 107 L-S overbeviser som en mobil all-rounder, ikke bare med perfekte klipperesultater i kjent solo by AL-KO kvalitet, men tar også med aktuelle systemverktøy flere funksjoner som stangmotorsag, hekksaks, etc.

EasyStart system, sentrifugalkobling, gjennomtenkt ergonomisk håndtak og optimal balanse sørger for jevnt arbeid i en naturlig stilling. Enheten er også svært holdbar og enkel å vedlikeholde, og takket være hurtigkobling skiftes verktøyet på et øyeblikk.

Med svært slitesterk motor og stor drivstofftank er solo by AL-KO 107 L-S ditt pålitelige multi-verktøy for alt hagearbeid. Hvis du ønsker å utføre arbeid som klipping, trimming, trearbeid, bordbearbeiding eller klipping av hekk med bare én enhet, vil du få stor glede av solo by AL-KO 107 L-S også hjemme i hagen.

Takket være delbart skaft er buskrydderen også utformet for enkel transport og plassbesparende lagring.

Tekniske detaljer for solo by AL-KO 107 L-S

0,9 kW 2-takts motor (32,6 cc) med EasyStart av nyeste generasjon, utstyrt med et slitesterk magnesium veivhus. Den praktiske basisenheten på bare 6,2 kg gjør inntrykk med robust konstruksjon, bekvemme betjeningselementer, svært enkelt vedlikehold og de unike multiverktøy-funksjonene i solo by AL-KO maskin-familien.

Takket være praktisk og sikker styring med det ergonomiske loophåndtaket og optimal balanse og stabilitet (aluminium-skaft) utføres klipping og tynning på gressplener, i høyt gress eller mindre kratt uanstrengt og i skånende stilling.

Multifunksjons basisenheten er langt mer enn en buskrydder og gir maksimal fleksibilitet i bruk: I tillegg til det medfølgende trimmerhodet (med 41 cm klippebreddeklippebredde og trykk-automatik for å justere trådlengden i bruk), kan du med en hurtigkobling på kort tid utstyre den med andre verktøy. Kompatible systemverktøy er tilgjengelige separat: en metallkniv med overføring, jordharv, beskjæringssaks, hekksaks (og skaft rørforlengelse).

Uavhengig av batteriladning, kabellengder og kabelfloker – din fordel på store plener og parker og i åpent terreng.

 

Kjøp solo by AL-KO 107 L-S eller våre andre alternativer

solo by AL-KO 107 L-S kan kjøpes i vår nettbutikk, eller hos en av våre forhandlere. Det er det perfekte produktet hvis du er ute etter et multifunksjonsverktøy for flerbruk i hagen, på anlegg eller mark. For informasjon om kompatible systemverktøy finner du under varenr. 126555 (ryddesag med metallkniver), 126066 (forlengelse), 127474 (beskjæring) og 127475 (hekksaks). For å fremstille bensinblandingen anbefales den røykfattige, selvmiksende AL-KO Universal 2-takts olje (varenr. 112896).

Hvis du er ute etter en ren ryddesag i stedet for en multifunksjonsenhet, anbefaler vi solo by AL-KO 116 som en rimelig nybegynnermodell, og for høyere motoreffekt, modellene solo by AL-KO 130 H, 132 og 141.

 

Tekniske data

Klippebredde tråd (cm) 41.0
Akseldiameter (mm) 24.0
Klippebredde kniv (cm) 25.0
Nettovekt (kg) 6.2
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.