Trimmer Bc 330 Mt Kompl. - Multi Tool

Varenr. : 112942 Denne varen er ikke på lager.
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • <p>Multitool kan settes sammen individuelt eller leveres som et komplett sett med metallknivblad-, trimmerhode-, beskjæringsmaskin- og hekksaks-tilsats. Kraftig ryddesag som basisenhet. Delb

Tekniske data

K-verdi (m/s^ 2) 2
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 109
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 113
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 15
Kjøretype Bensin
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 102
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 4
Varemerke AL-KO
Kategori Comfort
Motoreffekt (hk) 1
Motoreffekt (kW) 0.9
Motortype 2-Takt
Sylindervolum (ccm) 32
Omdr./min. 7000
Antall motorsylindere 1
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.