Trimmer Bc 330 Mt Kompl. - Multi Tool

Varenr. : 112942
NoStockAndUnderStockNotAllowed,MaterialStatusG7,OxSaleableIsNotOne,0
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • <p>Multitool kan settes sammen individuelt eller leveres som et komplett sett med metallknivblad-, trimmerhode-, beskjæringsmaskin- og hekksaks-tilsats. Kraftig ryddesag som basisenhet. Delb

Tekniske data

Kjøretype Bensin
Sylindervolum (ccm) 32.6
Motoreffekt (kW) 0.9 KW
Omdr./min. 7000
Nettovekt (kg) 7.8 KG
Antall motorsylindere 1
Bruttovekt (kg) 18.58 KG
Primer Ja
Dimensjonslengde boks cm 31.5 CM
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 113
Motoreffekt (hk) 1.22 PS
Kategori Comfort
Varemerke AL-KO

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.