Hos AL-KO Gardentech er det vår misjon å utvikle nye smarte, digitale og intelligente hageløsninger. Drevet av innovasjonsånd og ansvarsfølelse overfor mennesker og natur, utvikler vi komfortable hagemaskiner med fokus på bærekraftig teknologi. Enten det er robotgressklippere, gressklippere, vannpumper, maskiner for dyrking av jord eller pleie av trær og hekker – vårt sortiment tilbyr den optimale løsningen for ethvert behov og enhver utfordring i hagen.

Vi er alltid et skritt foran og bringer fremtiden inn i hagene i dag. Tro mot mottoet "QUALITY FOR LIFE" fokuserer vi på mennesker, individuelle behov og spørsmålet om hvordan hagearbeid kan gjøres enda mer praktisk og smart. La oss overbevise deg!

Neuheiten Akku-Rasenmäher | AL-KO Gardentech

Nye gressklippere på batteri

Neuheiten Benzin-Rasenmäher | AL-KO Gardentech

Nye gressklippere på bensin

Neuheiten Elektro-Rasenmäher | AL-KO Gardentech

Nye gressklippere på el

Neuheiten Rasentraktoren | AL-KO Gardentech

Nye hagetraktorer

Neuheiten Akku-Handgeräte | AL-KO Gardentech

Nye håndholdte maskiner på batteri

Neuheiten Motorhacken | AL-KO Gardentech

Nye jordfresere

Neuheiten Pumpen | AL-KO Gardentech

Nye pumper

Weitere neue Gartengeräte | AL-KO Gardentech

Andre nye hagemaskiner

Produktfilter
Ingen produkter ble funnet

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.