Bensinsnøfreser AL-KO SnowLine 760 TE

Artikkelnummer: 112930 Denne varen er ikke på lager og må bestilles igjen.
inkl. 25% mva, plus levering
  • Kompakt cockpit med integrerte frontlykter
  • Opvarmede håndtak
  • Kraftig, drivstoffbesparende bensinmotor med elektrisk start
  • Ryddebredde 76 cm og roterende utkasterkanal
  • 6 forover- og 2 reversgir og belter for optimalt veigrep

 

Snøfreseren på belter er ideell for komfortabel snørydding rundt huset og i hagen, samt biloppstillings- og parkeringsplasser.

 

Kraftig snøfreser som utskiller seg med sin store arbeidsbredde

Med bensinsnøfreser AL-KO SnowLine 760 TE blir det anstrengende vinterarbeidet nesten problemfritt ute i frisk luft. Du freser snøen i stedet for å måke den vekk med spade og snøskuffe. Selv store ryddeflater og hardpakket snø er en barnelek for denne modellen. Gled deg over fordelen ved komfortfunksjoner, som for eksempel elektrisk start, oppvarmede håndtak eller hastighetsregulerende beltedrift. Avansert motor- og frese-teknologi bidrar til at vår snøfreser sikrer deg en pålitelig og sterk partner for kalde dager med snø. 

 

Tekniske detaljer om AL-KO SnowLine 760 TE

I den kompakte cockpiten med integrerte frontlykter er alle viktige spaker og brytere innen rekkevidde. De kraftige motorene på snøfreseren med hele 9 kW og 420 ccm byr gjennom OHV teknologi med toppventiler på en utmerket effektivitet, noe som gjenspeiler seg i råsterk ytelse med sparsomt drivstoff-forbruk. Ryddebredde 76 cm, høydeinntak for snøen opp til 54,5 cm, og avhengig av snøtypen blir den kastet opp til 15 m vekk ved hjelp av den roterende utkasterkanalen. Hjuldriften er uavhengig, slik at snøfreseren er i konstant bevegelse og hele tiden rydder snø. Beltene sørger for, selv i de vanskeligste forhold, optimalt veigrep og lett manøvrering. Ved den sterke OHV-motoren klar for vinterinnsats, den store 6,5 l tanken og hjuldrift med 6 forover- og 2 bakovergir er denne 2-trinns (skrue og kastehjul) snøfreseren AL-KO SnowLine 760 TE lett å håndtere. Spesielt praktiskt i mørke vinterdager: integrerte frontlykter og muligheten til å starte motoren, enten via kabel eller 230 volt elektrisk start.

 

Kjøp bensinsnøfreser AL-KO SnowLine 760 TE eller en av våre andre modeller

Kjøp AL-KO SnowLine 760 TE i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere nå. Den er den ideelle partner for å rydde snø rundt huset og i hagen, såvel som på biloppstillings- og parkeringsplasser. Hvis du trenger en freser med mindre rydddebredde og kapasitet, har vi snøfreseren AL-KO SnowLine 700 E eller AL-KO SnowLine 620 E II.

Tekniske data

Oppvarmede håndtak Ja
Tilbehør inkludert NEIN
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 3.0
Arbejdstrinn 2.0
Bruttovekt (kg) 145.0
Luftforvarmer vinter bruk Nei
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 3.72
Kategori Premium
Sylindervolum (ccm) 420.0
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 90.7
Omdr./min. 2000.0
Motortype 4-Takt
Primer Ja
Antall motorsylindere 1
Inntrekkingshøyde (cm) 54.0
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 106.0
Varemerke AL-KO
Ryddebredde (cm) 76.0
Automatisk choke Ja
Nettovekt (kg) 126.0
Kjøretype Bensin
Elektrisk start Ja
K-verdi (m/s^ 2) 1.5
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 104.0
Motoreffekt (kW) 9.0
Bensintankvolum (l) 5.5
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
Download 1 (0.00P)
CE-erklæringer Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.