Elektrisk snøfreser AL-KO SnowLine 46 E

Varenr. : 112932 Klar for levering
inkl. 25% mva, ekskl. frakt
  • Kraftig 230 V elektrisk motor med 2000 W effekt
  • Lettvekter: Kun 15 kg
  • Ryddebredde 46 cm, inntakshøyde på 20 cm
  • Behagelig gummibelagt buestyre
  • Plassbesparende oppbevaring

Med vår AL-KO SnowLine 46 E, lettvekteren av snøfresere, rydder du vintergangveier og innkjørsler for nysnø på bare noen minutter.

Den elektriske snøfreseren AL-KO SnowLine 46 E kan hurtig og enkelt taes i bruk

Snøfreseren er drevet av en miljøvennlig elektrisk motor. Takket være et lavt lydnivå på kun 86 desibel (omtrent like stillegående som en elektrisk gressklipper) er det mulig å drive snørydding i de tidlige morgentimene i boligområder, uten å forstyrre nabolaget.

Ryddebredden er 46 cm, og i en enkelt operasjon kan det fjernes opptil 20 cm høy snø ved hjelp av et 1-trinns transportsystem. Overflaten kan dermed gjøres helt ren for nysnø. Selv om enheten bare er 15 kg lett og svært kompakt: Med 2 kW, er den klar for kraftig innsats og rydding på snørike dager.

Tekniske detaljer om AL-KO SnowLine 46 E

Den kraftige 230 V / 2000 W elektromotoren startes trygt med en sikkerhets- trykknapp. Selve snøinntaket består av en hard gummiblanding med ståltrådinnlegg. Snøen blir kastet opp til 6 meter fra den 190 graders roterende utkasterkanal, akkurat dit du vil ha den.

Høyden på styret kan justeres enkelt til den respektive brukerens høyde – uten bruk av verktøy, og med bare to håndtak. Det praktiske håndtaket gjør bæringen lettere. I tillegg overbeviser Snowline 46E med en ukomplisert montering uten bruk av verktøy. Er det ingen snø, kan den raskt settes bort og oppbevares plassbesparende takket være det sammenleggbare håndtaket. Bemerk: Det eneste du trenger for å rydde snø med denne snøfreseren, er en god og lang egnet skjøteledning.

 

Kjøp den elektriske snøfreseren AL-KO SnowLine 46 E eller en av våre andre modeller

Kjøp AL-KO SnowLine 46 E i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere nå. Den er den ideelle partner for snørydding rundt huset. AL-KO tilbyr et bredt utvalg av bensindrevne snøfresere og nå også batteri-snøfreser AL-KO ST 4048 fra 36 V serien.

Fordelene dine

Erstatter spade og kost

Erstatter spade og kost

Glemt er de dager hvor man med håndkraft selv skulle fjerne snøen i oppkjørselen og på fortauet. Med den lydløse elektriske motoren er Snowline 46 E ikke bare ideell for hjemmebruk, men den er også alltid klar til bruk. Og når det ikke er snø, er den takket være det fleksible høydejusterbare håndtak enkel å pakke vekk for å spare plass.

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Motorytelse (W) 2000 W
Kategori Easy
Arbejdstrinn 1 ST
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 2.5
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 97
Kjøretype Elektrisk
Lyskaster Ingen
Oppvarmede håndtak Nei
Inntrekkingshøyde (cm) 20 CM
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 6
Ryddebredde (cm) 46 CM
K-verdi (m/s^ 2) 1.5
Maks. kastelengde (m) 6 M
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 86
Nettovekt (kg) 14.5 KG
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 96
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00 B)
CE-erklæringer Download 0 (0.00 B)

Liker du cookies?

AL-KO Geräte GmbH og våre partnere trenger ditt samtykke (klikk på "Jeg godkjenner.") for å lagre "cookies" (informasjonskapler) på enheten din (individuell informasjon som IP-adresse, bruker-ID, nettleserinformasjon) for å personliggjøre annonser og innhold, måle effektivitet, og få kunnskap om publikum og produktutvikling. Mer informasjon om samtykke- og innstillingsalternativer er tilgjengelig her. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på "Avvis informasjonskapsler" på nettstedet vårt.

Databeskyttelse

AL-KO Geräte GmbH samarbeider med partnere som behandler data hentet fra enheten din (sporing av data) for egne formål (for eksempel å lage profiler) / for tredjepartsformål. Av denne grunn trenger vi ditt samtykke til innsamling og videre behandling av disse sporingsdataene. Sporingsdata samles bare når du klikker på "Jeg er enig" -knappen som er angitt på banneret. Partnerne er følgende selskaper: Facebook Ireland Limited, Google Inc., Microsoft Ireland Operations Limited, Outbrain Inc., Criteo SA, The Rocket Science Group LLC.

Ytterligere informasjon om disse partnernes databehandling finner du i personvernerklæringen. Informasjonen er også tilgjengelig via en lenke i banneret.