Elektrisk snøfreser AL-KO SnowLine 46 E

Artikkelnummer: 112932 Klar for levering
15% spare opp kr 2 229,00
inkl. 25% mva, plus levering
  • <p><a title="BESTE"""" href="http://www.best-i-test.nu/snofreser"><strong>BESTE BUDSJETTVALG 2017</strong></a></p> Kraftig 230 V elektrisk motor med 2000 W effekt
  • Lettvekter: Kun 15 kg
  • Ryddebredde 46 cm, inntakshøyde på 20 cm
  • Behagelig gummibelagt buestyre
  • Plassbesparende oppbevaring

"Lett og smidig snøfreser med uslåelig pris, svært kraftig og stillegående", er de rosende ordene våre elektrisk snøfreser får fra testing i Best-i-Test.nu

Med vår AL-KO SnowLine 46 E, lettvekteren av snøfresere, rydder du vintergangveier og innkjørsler for nysnø på bare noen minutter.

 

Den elektriske snøfreseren AL-KO SnowLine 46 E kan hurtig og enkelt taes i bruk

Snøfreseren er drevet av en miljøvennlig elektrisk motor. Takket være et lavt lydnivå på kun 86 desibel (omtrent like stillegående som en elektrisk gressklipper) er det mulig å drive snørydding i de tidlige morgentimene i boligområder, uten å forstyrre nabolaget. Ryddebredden er 46 cm, og i en enkelt operasjon kan det fjernes opptil 20 cm høy snø ved hjelp av et 1-trinns transportsystem. Overflaten kan dermed gjøres helt ren for nysnø. Selv om enheten bare er 15 kg lett og svært kompakt: Med 2 kW, er den klar for kraftig innsats og rydding på snørike dager. Ikke så rart at denne lille maskinen har mottatt den fremragende utmerkelsen "BESTE BUDSJETTVALG 2017" i www.best-i-test.nu/snofreser.

 

Tekniske detaljer om AL-KO SnowLine 46 E

Den kraftige 230 V / 2000 W elektromotoren startes trygt med en sikkerhets- trykknapp. Selve snøinntaket består av en hard gummiblanding med ståltrådinnlegg. Snøen blir kastet opp til 6 meter fra den 190 graders roterende utkasterkanal, akkurat dit du vil ha den. Høyden på styret kan justeres enkelt til den respektive brukerens høyde – uten bruk av verktøy, og med bare to håndtak. Det praktiske håndtaket gjør bæringen lettere. I tillegg overbeviser Snowline 46E med en ukomplisert montering uten bruk av verktøy. Er det ingen snø, kan den raskt settes bort og oppbevares plassbesparende takket være det sammenleggbare håndtaket. Bemerk: Det eneste du trenger for å rydde snø med denne snøfreseren, er en god og lang egnet skjøteledning.

 

Kjøp den elektriske snøfreseren AL-KO SnowLine 46 E eller en av våre andre modeller

Kjøp AL-KO SnowLine 46 E i vår nettbutikk eller hos en av våre forhandlere nå. Den er den ideelle partner for snørydding rundt huset. AL-KO tilbyr et bredt utvalg av bensindrevne snøfresere og nå også batteri-snøfreser AL-KO ST 4048 fra Energy Flex serien.

Tekniske data

Varemerke AL-KO
Arbejdstrinn 1.0
Ryddebredde (cm) 46.0
Målt lydtrykknivå LpA [dB (A)] 86.0
Målt lydeffektnivå LwA [dB(A)] 96.0
Tilbehør inkludert NEIN
Lyskaster Ingen
Garant. lydeffekt LwA [db(A)] 97.0
Inntrekkingshøyde (cm) 20.0
K-verdi (m/s^ 2) 1.5
Maks. kastelengde (m) 6.0
Kategori Easy
Nettovekt (kg) 14.5
Kjøretype Elektrisk
Usikkerhetsfaktor KpA [dB (A)] 6.0
Oppvarmede håndtak Nei
Motorytelse (W) 2000.0
Vibrasjonsverdi ahw (m/s^ 2) 2.5
Instruksjoner for bruk Download 0 (0.00P)
CE-erklæringer Download 0 (0.00P)

Reservedeler

I oversikten kan du se alle tilgjengelige reservedeler til denne AL-KO hagemaskinen. Ved hjelp av varenumrene kan du raskt og enkelt bestille de reservedelene du trenger.